Troškinta kiškiena su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiškiena |
| 0.8 stiklinės | grietinė |
| 0.8 stiklinės | acto (3proc.) |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 100 gramų | grybai (džiovinti) |
| 10 vienetų | paprika |
| 1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
| 1 valgomasis šaukštas | razinos |
| 1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Troškinta antiena
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškintos vištų širdelės
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Baltasis čili troškinys
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Lęšiai su vynu
-
Troškinys su kopūstais
-
Virta veršienos krūtininė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Plovas
-
Avienos troškinys
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Troškinukas
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Miglės guliašas
Troškinta kiškiena su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena,
800 gramų -
Grietinė,
4/5 stiklinės -
Actas, 3proc.,
4/5 stiklinės -
Svogūnai,
5 vienetai -
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Paprika,
10 vienetų -
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Razinos,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių),
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
