500 gramų | avienos |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | raudonas vynas |
1 arbatinis šaukštelis | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai (griežinėlis) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
3 vienetai | rozmarinas (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos troškinys aluje
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Kiauliena bulgariškai
- Virta veršienos krūtininė
- Šutinta šerniena
- Kinietiška kiauliena
- Aviena totoriškai
- Jautienos čili su makaronais
- Kalakutienos guliašas
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
- Troškinys su faršu
- Aviena su špinatais
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Šventinis kiaulienos karis
- Sotus troškinys moliūge "Smile"
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Kopūstų troškinys su faršu
Avienos troškinys
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Raudonas vynas,
250 mililitrų -
Pomidorų padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai, griežinėlis,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Rozmarinas, lapeliai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje, po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše.
Komentarai (9)
-
Advokate
2011-06-17 11:58
as mielai suvalgyciau
-
Viltautas
2011-01-11 21:21
Mėgstu tokius troskinius. Puikus patiekalas :bravo: :super:
-
Tomas
2011-01-09 22:59
na ir kas aviena troskina vandenyje? Bestuburiais nebukit, jei nežinot kaip ši mėsa ruosiama, bent jau negadinkit mėsos ir neverskit to daryt nekaltų žmonių, dar turint mintyje, kokia yra avienos kaina:(
-
avis
2010-10-25 11:49
fui as bent jo nevalgiciau
-
Petras
2010-09-04 13:22
Igredijentų nevalgykit,apsinuodysit.Vietoj ingredijentų reikia rašyti: SUDĖTIS.
-
torškinau troškinau...
2009-01-21 13:44
Apkepiau, troškinau, o gavosi kaip supjaustyta padanga - nesukramtoma mėsa. Gabaliukai buvo iš nugarinės...
-
Ovidija
2008-11-06 02:48
Buvau labai patenkinta rezultatais... Labai gardus patiekalas:))