500 gramų | avienos |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | raudonas vynas |
1 arbatinis šaukštelis | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai (griežinėlis) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
3 vienetai | rozmarinas (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti agurkai su įdaru
- Guliašas
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Vištienos troškinys
- Baltasis čili troškinys
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Meksikietiškas troškinys
- Troškinta antis su daržovėmis
- Čenachai "Be pastangų"
- Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Kinietiška kiauliena
- Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Virta aviena su pomidorais
- Kiškiena bulgariškai
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
Avienos troškinys
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Raudonas vynas,
250 mililitrų -
Pomidorų padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai, griežinėlis,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Rozmarinas, lapeliai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje, po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše.
Komentarai (9)
-
Advokate
2011-06-17 11:58
as mielai suvalgyciau
-
Viltautas
2011-01-11 21:21
Mėgstu tokius troskinius. Puikus patiekalas :bravo: :super:
-
Tomas
2011-01-09 22:59
na ir kas aviena troskina vandenyje? Bestuburiais nebukit, jei nežinot kaip ši mėsa ruosiama, bent jau negadinkit mėsos ir neverskit to daryt nekaltų žmonių, dar turint mintyje, kokia yra avienos kaina:(
-
avis
2010-10-25 11:49
fui as bent jo nevalgiciau
-
Petras
2010-09-04 13:22
Igredijentų nevalgykit,apsinuodysit.Vietoj ingredijentų reikia rašyti: SUDĖTIS.
-
torškinau troškinau...
2009-01-21 13:44
Apkepiau, troškinau, o gavosi kaip supjaustyta padanga - nesukramtoma mėsa. Gabaliukai buvo iš nugarinės...
-
Ovidija
2008-11-06 02:48
Buvau labai patenkinta rezultatais... Labai gardus patiekalas:))