![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kareiviškas kiaulienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | bulvių (didesnės) |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | kiauliena (kumpis) |
100 gramų | baravykai |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais, bei su virtais baravykais pakepiname keptuvėje. Į įkaitintą puodą su vandeniu, sudedame supjaustytas kubeliais bulves, griežinėliais morkas. Troškiniui užvirus, sudedame, mėsą, grybus ir pjaustytus svogūno laiškus. Troškinį pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, troškiname apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Aštri troškinta aviena
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Guliašas su kiauliena
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Kotletų troškinys
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Troškinta kalakutiena
-
Kepti ryžiai
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
Kareiviškas kiaulienos troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, didesnės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena, kumpis,
300 gramų -
Baravykai,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Pipirai, juodieji
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais, bei su virtais baravykais pakepiname keptuvėje. Į įkaitintą puodą su vandeniu, sudedame supjaustytas kubeliais bulves, griežinėliais morkas. Troškiniui užvirus, sudedame, mėsą, grybus ir pjaustytus svogūno laiškus. Troškinį pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, troškiname apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
alytus
2015-02-10 05:45
Skanu
-
aha
2011-03-14 03:02
:-D :-D :-D
:-) :-( ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...