![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Jautienos troškinys su bruknėm
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | bruknės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta. Patiekite su bulvių koše. Puoškite bruknėmis ir petražolėmis.</div>
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Guliašas su kiauliena
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Troškinys su kopūstais
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Troškinta mėsa
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Plovas
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Daniškas plovas
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Avienos troškinys
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Lietuviška kopūstienė
Jautienos troškinys su bruknėm
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Bruknės,
2 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta. Patiekite su bulvių koše. Puoškite bruknėmis ir petražolėmis.</div>
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...