
Vištienos guliašas su bruknių padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 kilogramo | vištiena (krūtinėlė) |
0.5 litro | pienas |
0.5 litro | vanduo |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas ((lydytas)) |
100 gramų | bruknės ((šaldytos arba šviežios)) |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji) |
šiek tiek | bazilikas ((šviežūs arba džiovinti)) |
šiek tiek | prieskonių vištienai |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | pomidorai ((marinuoti)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos krūtinėlę troškinti 0,5 val., pridėjus prieskonių: kvepiančiųjų pipirų, žalio arba džiovinto baziliko, prieskonių vištienai.
2.
Padažui miltus pakepinti lydytame svieste.,Maišant, srovele, kad nesusidarytų gumuliukai , pilti pieno, vandens, įberti druskos, pipirų, ir apie 100 g bruknių (gali būti šaldytos).
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Virta šerno galva
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Baltasis čili troškinys
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Miglės guliašas
-
Kiškis puodelyje
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Vištienos paelija
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
Vištienos guliašas su bruknių padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, krūtinėlė,
0.5 kilogramo -
Pienas,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 litro -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, (lydytas),
2 valgomieji šaukštai -
Bruknės, (šaldytos arba šviežios),
100 gramų - Pipirai, kvapnieji
- Bazilikas, (šviežūs arba džiovinti)
- Prieskoniai vištienai
- Petražolės
-
Pomidorai, (marinuoti),
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę troškinti 0,5 val., pridėjus prieskonių: kvepiančiųjų pipirų, žalio arba džiovinto baziliko, prieskonių vištienai.
Padažui miltus pakepinti lydytame svieste.,Maišant, srovele, kad nesusidarytų gumuliukai , pilti pieno, vandens, įberti druskos, pipirų, ir apie 100 g bruknių (gali būti šaldytos).
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
Reklama:
Komentarai (2)
-
kokletas
2015-05-14 09:09
skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...