![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištienos guliašas su bruknių padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 kilogramo | vištiena (krūtinėlė) |
0.5 litro | pienas |
0.5 litro | vanduo |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas ((lydytas)) |
100 gramų | bruknės ((šaldytos arba šviežios)) |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji) |
šiek tiek | bazilikas ((šviežūs arba džiovinti)) |
šiek tiek | prieskonių vištienai |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | pomidorai ((marinuoti)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos krūtinėlę troškinti 0,5 val., pridėjus prieskonių: kvepiančiųjų pipirų, žalio arba džiovinto baziliko, prieskonių vištienai.
2.
Padažui miltus pakepinti lydytame svieste.,Maišant, srovele, kad nesusidarytų gumuliukai , pilti pieno, vandens, įberti druskos, pipirų, ir apie 100 g bruknių (gali būti šaldytos).
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Avienos ragu
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Lęšiai su vynu
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Troškinukas
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Troškinta aviena
-
Troškinta laukinė antis
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Balandėliai pagal Viką
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Makaronai su faršu
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Vištienos troškinys
Vištienos guliašas su bruknių padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, krūtinėlė,
0.5 kilogramo -
Pienas,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 litro -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, (lydytas),
2 valgomieji šaukštai -
Bruknės, (šaldytos arba šviežios),
100 gramų - Pipirai, kvapnieji
- Bazilikas, (šviežūs arba džiovinti)
- Prieskoniai vištienai
- Petražolės
-
Pomidorai, (marinuoti),
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę troškinti 0,5 val., pridėjus prieskonių: kvepiančiųjų pipirų, žalio arba džiovinto baziliko, prieskonių vištienai.
Padažui miltus pakepinti lydytame svieste.,Maišant, srovele, kad nesusidarytų gumuliukai , pilti pieno, vandens, įberti druskos, pipirų, ir apie 100 g bruknių (gali būti šaldytos).
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
Reklama:
Komentarai (2)
-
kokletas
2015-05-14 09:09
skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...