Vandenyje išmirkyti inkstai nuplaunami, dedami į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinami, išgriebiami, nuplaunami, vėl užpilami vandeniu ir pavirinami. Vėliau supjaustomi griežinėliais, dar kartą nuplaunami, nusausinami, pavoliojami miltuose.
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinti inkstai su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės inkstai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
2.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 valgomasis šaukštas | kviečiai |
1 stiklinė | sultinys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Višta ispaniškai
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Troškinta triušiena
-
Balandėliai pagal Viką
-
Troškinta triušiena
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Greitas makaronų troškinys
-
Avienos troškinys
-
Kepta marinuota veršiena
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Mėsa su pipirais
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Troškinta kiauliena
-
Avienos pilavas
Troškinti inkstai su citrina
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės inkstai,
800 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2.5 valgomojo šaukšto -
Kviečiai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje išmirkyti inkstai nuplaunami, dedami į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinami, išgriebiami, nuplaunami, vėl užpilami vandeniu ir pavirinami. Vėliau supjaustomi griežinėliais, dar kartą nuplaunami, nusausinami, pavoliojami miltuose.
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...