Vandenyje išmirkyti inkstai nuplaunami, dedami į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinami, išgriebiami, nuplaunami, vėl užpilami vandeniu ir pavirinami. Vėliau supjaustomi griežinėliais, dar kartą nuplaunami, nusausinami, pavoliojami miltuose.
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.

Troškinti inkstai su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės inkstai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
2.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 valgomasis šaukštas | kviečiai |
1 stiklinė | sultinys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškis puodelyje
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Veršiena su vyno padažu
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Troškinta aviena
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Vištiena su ananasais
-
Krienuose troškinta karka
-
Jautiena su slyvomis
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Troškinta žąsiena
-
Vištiena su abrikosais
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Kalakutienos guliašas
-
Šveicariška veršiena
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
Troškinti inkstai su citrina
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės inkstai,
800 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2.5 valgomojo šaukšto -
Kviečiai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje išmirkyti inkstai nuplaunami, dedami į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinami, išgriebiami, nuplaunami, vėl užpilami vandeniu ir pavirinami. Vėliau supjaustomi griežinėliais, dar kartą nuplaunami, nusausinami, pavoliojami miltuose.
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...