
Kiaulienos ir morkų troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiauliena (virta) |
3 vienetai | morkos |
100 gramų | moliūgai (nuluptas) |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
100 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgą supjaustome kubeliais ir pakepiname su svogūnu svieste. Morkas nuskutame, sutarkuojame ir pakepiname keptuvėje kartu su česnakais svieste. Visas apkeptas daržoves ir mėsą suverčiame į troškintuvą. Viską pagardiname juodaisiais pipirais, druska ir prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies apie 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Guliašas su kiauliena
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Troškinta kiauliena
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Paelja
-
Troškinta laukinė antis
-
Kiaulienos guliašas
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Troškinys - ruduo
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Baltasis čili troškinys
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
Kiaulienos ir morkų troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, virta,
400 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Moliūgai, nuluptas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Juodieji pipirai
- Muskatas
- Lauro lapai
- Druska
-
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustome kubeliais ir pakepiname su svogūnu svieste. Morkas nuskutame, sutarkuojame ir pakepiname keptuvėje kartu su česnakais svieste. Visas apkeptas daržoves ir mėsą suverčiame į troškintuvą. Viską pagardiname juodaisiais pipirais, druska ir prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies apie 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-03-13 12:58
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...