Troškinta kiauliena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | svogūnai (didesnis) |
2 skiltelės | česnakas |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% (neriebi, apie 10 proc.) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai (apvoliojimui) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos kumpį pjaustytą juostelėmis apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Keptą kiaulieną sudedame į puodą, o keptuvėje pakepiname supjaustytus svogūnus ir smulkiai sukapotus česnakus. Apkepus, dedame į tą patį puodą ant mėsos ir įpilame grietinėlės, įdedame pomidorų padažo ir troškiname mėsą apie 15 minučių. Baigiant troškinti įmaišome smulkintų petražolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Smegenų troškinys
- Virta šerno galva
- Bulgariškas avienos ragu
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Jautiena su ryžiais
- Kiaulienos troškinys
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Troškinta žuvis
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Šernienos troškinys
- Jautienos čili su makaronais
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Vištienos troškinys
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Kinietiška kiauliena
- Aleksandro troškinys
- Vyniotiniai su stirniena
- Guliašas su kiauliena
Troškinta kiauliena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
400 gramų -
Svogūnai, didesnis,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Grietinėlė, 35%, neriebi, apie 10 proc.,
200 mililitrų -
Kvietiniai miltai, apvoliojimui,
4 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kumpį pjaustytą juostelėmis apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Keptą kiaulieną sudedame į puodą, o keptuvėje pakepiname supjaustytus svogūnus ir smulkiai sukapotus česnakus. Apkepus, dedame į tą patį puodą ant mėsos ir įpilame grietinėlės, įdedame pomidorų padažo ir troškiname mėsą apie 15 minučių. Baigiant troškinti įmaišome smulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
virejas
2015-03-01 16:02
paprastas receptukas bet turetu but labai skanu, siandien darysiu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...