
Troškinta kiauliena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | svogūnai (didesnis) |
2 skiltelės | česnakas |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% (neriebi, apie 10 proc.) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai (apvoliojimui) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos kumpį pjaustytą juostelėmis apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Keptą kiaulieną sudedame į puodą, o keptuvėje pakepiname supjaustytus svogūnus ir smulkiai sukapotus česnakus. Apkepus, dedame į tą patį puodą ant mėsos ir įpilame grietinėlės, įdedame pomidorų padažo ir troškiname mėsą apie 15 minučių. Baigiant troškinti įmaišome smulkintų petražolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Baklažanai japoniškai
-
Daniškas plovas
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Virta veršienos krūtininė
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Naminis jautienos troškinys
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Mėsos troškinys su kava
-
Kalakutienos guliašas
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Troškinta briediena
-
Jautienos čili su makaronais
Troškinta kiauliena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
400 gramų -
Svogūnai, didesnis,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Grietinėlė, 35%, neriebi, apie 10 proc.,
200 mililitrų -
Kvietiniai miltai, apvoliojimui,
4 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kumpį pjaustytą juostelėmis apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Keptą kiaulieną sudedame į puodą, o keptuvėje pakepiname supjaustytus svogūnus ir smulkiai sukapotus česnakus. Apkepus, dedame į tą patį puodą ant mėsos ir įpilame grietinėlės, įdedame pomidorų padažo ir troškiname mėsą apie 15 minučių. Baigiant troškinti įmaišome smulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
virejas
2015-03-01 16:02
paprastas receptukas bet turetu but labai skanu, siandien darysiu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...