Troškintos nendrės su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | nendrė (ūgliai) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | mėsa |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, juos, petražolių ir krapų lapus, svogūnus susluoksniuoti su apkeptos mėsos gabaliukais, įpilti vandens, įdėti pipirų ir ištroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys čenachinėse
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Paprikos įdarytos kalakutiena
- Virta šerno galva
- Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Troškinys
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Kiaulienos troškinys
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
- Troškinta vištiena
- Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
- Keri viščiukas
- Triušienos troškinys su ryžiais
- Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
- Baklažanai japoniškai
Troškintos nendrės su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Nendrė, ūgliai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Mėsa,
100 gramų - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, juos, petražolių ir krapų lapus, svogūnus susluoksniuoti su apkeptos mėsos gabaliukais, įpilti vandens, įdėti pipirų ir ištroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...