Troškintos nendrės su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | nendrė (ūgliai) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 100 gramų | mėsa |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, juos, petražolių ir krapų lapus, svogūnus susluoksniuoti su apkeptos mėsos gabaliukais, įpilti vandens, įdėti pipirų ir ištroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Triušio kepsnys
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištienos krūtinėlė
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Triušienos troškinys
-
Šveicariška veršiena
-
Paelja
-
Kiauliena su imbieru
-
Troškinys su kopūstais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Meksikietiškas ragu
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Mėsos troškinys aluje
-
Kiškis puodelyje
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Aleksandro troškinys
Troškintos nendrės su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Nendrė, ūgliai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Mėsa,
100 gramų - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, juos, petražolių ir krapų lapus, svogūnus susluoksniuoti su apkeptos mėsos gabaliukais, įpilti vandens, įdėti pipirų ir ištroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
