
Troškintos nendrės su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | nendrė (ūgliai) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | mėsa |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, juos, petražolių ir krapų lapus, svogūnus susluoksniuoti su apkeptos mėsos gabaliukais, įpilti vandens, įdėti pipirų ir ištroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Keri viščiukas
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Troškinta triušiena
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Kepenėlių troškinys
-
Troškinta mėsa
-
Kepta marinuota veršiena
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Troškinta veršiena
Troškintos nendrės su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Nendrė, ūgliai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Mėsa,
100 gramų - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, juos, petražolių ir krapų lapus, svogūnus susluoksniuoti su apkeptos mėsos gabaliukais, įpilti vandens, įdėti pipirų ir ištroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...