![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | vištiena (geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis) |
100 gramų | sviestas |
50 gramų | krienai |
100 gramų | migdolai |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | pastarnokas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.
2.
Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.
3.
Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.
4.
Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.
5.
Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Triušienos troškinys
-
Aviena su špinatais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Šutinta šerniena
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kiaulienos troškinys
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Troškinta triušiena
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Keri viščiukas
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Kopūstų troškinys su faršu
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Vištiena, geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis
-
Sviestas,
100 gramų -
Krienai,
50 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
2 vienetai - Pastarnokas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.
Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.
Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.
Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.
Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Trolis
2016-05-25 18:27
Labai skani, atrodo neypatingai, bet skonis labai geras
-
Milda
2015-02-24 10:38
Nelabai skaniai ir ne estetiškai atrodo :/ neragaučiau . . .
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...