Kiaulieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite susmulkintą svogūną, sutarkuotas morkas ir dar pakepkite. Paskui viską sudėkite į puodą, užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite.
Nuvalytas voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, paskaninkite druska. Kai troškinama mėsa suminkštės, sudėkite voveraites, pakeptus miltus, susmulkintus svogūnų laiškus, krapus, supilkite grietinę. Troškinį užvirkite, nukaiskite ir 10 min. palaikykite uždengtą. Patiekite su virtomis bulvėmis.
Troškinys paruoštas!

Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
700 gramų | kiauliena |
1 litras | voveraitės (šviežios) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Virta šerno galva
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Baltasis čili troškinys
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Miglės guliašas
-
Kiškis puodelyje
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Vištienos paelija
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
700 gramų -
Voveraitės, šviežios,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Kvapieji pipirai
- Lauro lapai, lapai
- Salierai
- Svogūnai, laiškai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite susmulkintą svogūną, sutarkuotas morkas ir dar pakepkite. Paskui viską sudėkite į puodą, užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite.
Nuvalytas voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, paskaninkite druska. Kai troškinama mėsa suminkštės, sudėkite voveraites, pakeptus miltus, susmulkintus svogūnų laiškus, krapus, supilkite grietinę. Troškinį užvirkite, nukaiskite ir 10 min. palaikykite uždengtą. Patiekite su virtomis bulvėmis.
Troškinys paruoštas!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Dalia
2017-07-23 10:31
Puikus ir tobulas receptas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...