Viską supjaustome kubeliais. Į puodą (pageidautina su storų dugnų) sudedam lašinius ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam. Sudedam svogūnus, pakepinam. Suberiame paprika, kmynus, išmaišome ir troškiname 2 min. Sudedame mėsa, ir troškiname dar 7 min. barstome druskos, paprikos miltelių. Supilame tiek vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5-2 val., reikalui esant įpilame vandens. Sudedame bulves, supilame 2-2,5 l vandens ir verdame kol bulves išvirs. Sudedame papriką, pomidorus ir dar verdame 5-7 min. Sudedam česnaką. Pasūdome.
Skanaus.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
700 gramų | jautiena |
100 gramų | lašinukai ((švieži)) |
700 gramų | bulvių |
300 gramų | pomidorai |
250 gramų | paprika (saldi) |
200 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | paprikos milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta aviena
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Makaronai su faršu
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Veršiena su vyno padažu
-
Paelja
-
Kepta marinuota veršiena
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Jautiena,
700 gramų -
Lašinukai , (švieži),
100 gramų -
Bulvės,
700 gramų -
Pomidorai,
300 gramų -
Paprika, saldi,
250 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprikos milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską supjaustome kubeliais. Į puodą (pageidautina su storų dugnų) sudedam lašinius ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam. Sudedam svogūnus, pakepinam. Suberiame paprika, kmynus, išmaišome ir troškiname 2 min. Sudedame mėsa, ir troškiname dar 7 min. barstome druskos, paprikos miltelių. Supilame tiek vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5-2 val., reikalui esant įpilame vandens. Sudedame bulves, supilame 2-2,5 l vandens ir verdame kol bulves išvirs. Sudedame papriką, pomidorus ir dar verdame 5-7 min. Sudedam česnaką. Pasūdome.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Wilmukė
2018-11-22 19:51
Gera soti sriubikė
-
Aida
2015-07-12 19:08
Skanu :) As dar idejau kelis (6) supjaustytus sampinjonus. Tinka.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...