Viską supjaustome kubeliais. Į puodą (pageidautina su storų dugnų) sudedam lašinius ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam. Sudedam svogūnus, pakepinam. Suberiame paprika, kmynus, išmaišome ir troškiname 2 min. Sudedame mėsa, ir troškiname dar 7 min. barstome druskos, paprikos miltelių. Supilame tiek vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5-2 val., reikalui esant įpilame vandens. Sudedame bulves, supilame 2-2,5 l vandens ir verdame kol bulves išvirs. Sudedame papriką, pomidorus ir dar verdame 5-7 min. Sudedam česnaką. Pasūdome.
Skanaus.

Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
700 gramų | jautiena |
100 gramų | lašinukai ((švieži)) |
700 gramų | bulvių |
300 gramų | pomidorai |
250 gramų | paprika (saldi) |
200 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | paprikos milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Klajoklių kiškiena
-
Troškinys su kopūstais
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Kiškiena bulgariškai
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Lankašyro pietūs
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Troškinta triušiena
-
Jautienos čili su makaronais
-
Fazano troškinys
-
Plovas su brokoliais
-
Vištienos ir ryžių troškinys
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Jautiena,
700 gramų -
Lašinukai , (švieži),
100 gramų -
Bulvės,
700 gramų -
Pomidorai,
300 gramų -
Paprika, saldi,
250 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprikos milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską supjaustome kubeliais. Į puodą (pageidautina su storų dugnų) sudedam lašinius ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam. Sudedam svogūnus, pakepinam. Suberiame paprika, kmynus, išmaišome ir troškiname 2 min. Sudedame mėsa, ir troškiname dar 7 min. barstome druskos, paprikos miltelių. Supilame tiek vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5-2 val., reikalui esant įpilame vandens. Sudedame bulves, supilame 2-2,5 l vandens ir verdame kol bulves išvirs. Sudedame papriką, pomidorus ir dar verdame 5-7 min. Sudedam česnaką. Pasūdome.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Wilmukė
2018-11-22 19:51
Gera soti sriubikė
-
Aida
2015-07-12 19:08
Skanu :) As dar idejau kelis (6) supjaustytus sampinjonus. Tinka.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...