Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.

Troškinta aviena su moliūgais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (virta) |
30 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 vienetas | citrinos |
1 stiklinė | obuolių sultys |
0.5 kilogramo | moliūgai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | duona |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Troškinys žarijose
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Avienos pilavas
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Smegenų troškinys
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena kinietiškai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Mėsa su pipirais
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Kiaulienos troškinys
-
Lietuviška kopūstienė
Troškinta aviena su moliūgais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, virta,
800 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Moliūgai,
0.5 kilogramo - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Mairūnas
- Kalendra
- Petražolės
- Cukrus
- Duona
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Martynas
2022-01-25 16:39
Skamba idomiai, bet neaisku kiek laiko ka daryt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...