Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.

Troškinta aviena su moliūgais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (virta) |
30 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 vienetas | citrinos |
1 stiklinė | obuolių sultys |
0.5 kilogramo | moliūgai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | duona |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Meksikietiškas ragu
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Troškinta briediena
-
Troškinta triušiena
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Troškinta veršiena
-
Kalakutienos guliašas
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Kiškis puodelyje
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Lankašyro pietūs
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Miglės guliašas
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Smegenų troškinys
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Troškinta aviena su moliūgais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, virta,
800 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Moliūgai,
0.5 kilogramo - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Mairūnas
- Kalendra
- Petražolės
- Cukrus
- Duona
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Martynas
2022-01-25 16:39
Skamba idomiai, bet neaisku kiek laiko ka daryt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...