
šiek tiek | sultinys (mėsos ar baravykų) |
1 kilogramas | jautiena (kumpis ar mentė) |
1 kilogramas | bulvių |
5 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
6 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Vištienos krūtinėlė
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Vištiena "afigiena"
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Jautiena su ryžiais
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Keri viščiukas
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Meksikietiškas troškinys
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
Naminis jautienos troškinys

- Paruošimo laikas:
- Sultinys, mėsos ar baravykų
-
Jautiena, kumpis ar mentė,
1 kilogramas -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
6 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustyti gabalėliais, kaip karbonadą, pamušti, apibarstyti prieskoniais. Bulves ir morkas supjaustyti skiltelėmis, svogūnus - pusžiedžiais. Mėsą ir daržoves reikia apkepti atskirai. Troškintuve mėsą ir svogūnus bei morkas susluoksniuokite taip, kad apačioje ir viršuje būtų daržovės, o per vidurį - mėsa. Tuomet įkrėskite pakepto pomidorų padažo ir troškinkite, kol suminkštės mėsa. Tada sudėkite keptuvėje apkepintas bulves, pagardinkite druska, prieskoniais ir užpilkite sultinio. Sultinys troškinį turi vos apsemti. Uždengę dar patroškinkite. Skanaus!
Komentarai (10)
-
Sandra
2016-04-05 13:44
na gal ir neipatingas receptukas,bet labai skaniai gavosi ir tikrai nera rugstu nuo pomodoru padazo,kartosiu dar ir dar... Aciu :-)
-
Jo
2015-04-02 16:19
Nieko ipatingo, gal kiek rugsties per daug nuo pomidoru padazo, ir tikrai be reikalo ji reikia kepinti - skonio tai nepriduoda patiekalui
-
erika
2014-03-26 13:04
troskinukas pavyko puikiai, lb skanu
-
rusimo
2011-12-10 14:01
labai labai skanu :super:
-
vika
2011-07-18 14:33
kiek laiko troskinti?
-
Marius
2011-05-02 20:40
Puikus receptas. 10 balu! Pirstus apsilaizyti galima.
-
gaga1
2011-03-17 20:18
:bloga: :bloga: :bloga: a %-)
-
Audrone
2011-03-15 22:18
Kai sudedam daržoves ir apkeptą mėsą, tuomet įkrečiam pomidorų padažą. Jis reikalingas, kad besitroškinant suminkštėtų jautiena, jokio sultinio tada nereikia, nes išsiskiria pakankamai sulčių :-) . Ir, tik po to, kai mėsa suminkštėja, dedam apkeptas bulvytes ir įpilam sultinio (mėsos arba baravykų, kam kas labiau patinka).
-
Medute
2011-03-15 17:49
Noreciau pasiteirauti rasoma ipilti sultini kai sudedame bulves ,o pries tai kokiam skisty troskinti?Nes i sudeti neieina vanduo manau sultiny reikia troskinti? :-)