
Paprastas lietuviškas troškinukas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių |
500 gramų | mėsa |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | kokosų pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
2.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
3.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su grybais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Mėsa su pipirais
-
Baltasis čili troškinys
-
Šutinta šerniena
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Vištienos troškinys
-
Troškinukas
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Smegenų troškinys
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Meksikietiškas ragu
-
Stirnienos troškinys
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Paelja
-
Ypatingas jautienos troškinys
Paprastas lietuviškas troškinukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Mėsa,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Kokosų pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
gabi
2014-06-06 12:07
o galima vietoj raugintu kopustu paprastus deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...