
Paprastas lietuviškas troškinukas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių |
500 gramų | mėsa |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | kokosų pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
2.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
3.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Kepta marinuota veršiena
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Stirnienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Vištiena su ananasais
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Meksikietiškas troškinys
-
Šutinta šerniena
-
Virta aviena su pomidorais
Paprastas lietuviškas troškinukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Mėsa,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Kokosų pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
gabi
2014-06-06 12:07
o galima vietoj raugintu kopustu paprastus deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...