Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuolius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukštelį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.

Viščiukų kepsneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | kmynai |
400 gramų | sviestas |
1 kilogramas | obuoliai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištiena su traškia plutele
-
Aštri vištiena
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Šventinis kalakutas
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Traškios vištienos juostelės
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Kepta vištiena
-
Traški vištiena
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištų kepenėlės su ananasais
Viščiukų kepsneliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
2 vienetai -
Kmynai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
400 gramų -
Obuoliai,
1 kilogramas - Citrinos rūgštis
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuolius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukštelį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...