Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuolius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukštelį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.
Viščiukų kepsneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | vištiena |
| 2 valgomieji šaukštai | kmynai |
| 400 gramų | sviestas |
| 1 kilogramas | obuoliai |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traški vištiena
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištiena su ryžiais
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Aluje keptas viščiukas
-
Kalakutiena su medumi
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Įdarytos bandelės
-
Aštrūs vištienos sparneliai
Viščiukų kepsneliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
2 vienetai -
Kmynai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
400 gramų -
Obuoliai,
1 kilogramas - Citrinos rūgštis
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuolius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukštelį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
