
4 vienetai | tešla (sliuoksniuota, lakštai) |
4 saujos | sūris (fermentinis) |
400 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | poras |
1 skiltelė | česnakas |
400 gramų | pievagrybiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | paprika (raudonoji, milteliai) |
Iškočiojame tešlos lakštus. Dedame vieną lakštą ant skardos išklotos kepimo popieriumi. Ant to lakšto dedame trečdalį įdaro. Pabarstome sauja sūrio. Dedame kitą lakštą. Užspaudžiame kraštus. Dedame kitą trečdalį įdaro, vėl barstome sūriu. Dedame trečiąjį lakštą. Suspaudžiame kraštus. Sudedame visa likusi įdarą, užbarstome saują sūrio. Dedame paskutinį tešlos lakštą. Užspaudžiame kraštus, tada dar karta juos užspaudžiame, tik šį kartą jau su šakute. Įkaitiname orkaitę iki 215˚C. Kepame pyragą 15 minučių. Tada jį ištraukiame, apibarstome likusiu sūriu ir kepame dar 5 minutes. Skanaus!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų apkepas
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Soti pica
-
Mėsos apkepėlė
-
Pievagrybių apkepas
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Musak
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Sočiausioji pica
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Bulvių patiekalas
-
Vištienos užkepėlė
-
Apkepas „La Graikija“
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
Vištienos ir pievagrybių pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sliuoksniuota, lakštai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
4 saujos -
Vištienos filė,
400 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pievagrybiai,
400 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Paprika, raudonoji, milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pasiruošiame dubenėlį kuriame maišysime įdarą . Smulkiai supjaustome česnaką, pakepame. Suberiame smulkiai pjaustyta vištieną(naudojau krūtinėlę). Kepame iki lengvo apskrudimo. Sudedame į dubenėlį. Tada pakepame tarkuotas morkas. Sudedame į dubenėlį. Pora supjaustome griežinėliais, pakepame, sudedame į dubenėlį. Tada kepame pievagrybius. Juos taipgi sudedame į dubenėlį. Viską gerai sumaišome. Pagardiname prieskoniais.
Iškočiojame tešlos lakštus. Dedame vieną lakštą ant skardos išklotos kepimo popieriumi. Ant to lakšto dedame trečdalį įdaro. Pabarstome sauja sūrio. Dedame kitą lakštą. Užspaudžiame kraštus. Dedame kitą trečdalį įdaro, vėl barstome sūriu. Dedame trečiąjį lakštą. Suspaudžiame kraštus. Sudedame visa likusi įdarą, užbarstome saują sūrio. Dedame paskutinį tešlos lakštą. Užspaudžiame kraštus, tada dar karta juos užspaudžiame, tik šį kartą jau su šakute. Įkaitiname orkaitę iki 215˚C. Kepame pyragą 15 minučių. Tada jį ištraukiame, apibarstome likusiu sūriu ir kepame dar 5 minutes. Skanaus!!!
Komentarai (4)
-
Gitana
2012-04-09 13:14
manau jog tai labai riebu,viskas kepama ....
-
brrr
2012-04-09 13:03
mantingos pvz saldyti buna :super:
-
(anonimas)
2011-03-31 17:15
hmm o kas per teslos lakstai..... :-(