Vištienos krūtinėlė, troškinta su pomidorų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | vištienos krūtinėlės |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
100 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
1 stiklinė | sultinys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustytas vištienos krūtinėles apkepkite 50 g sviesto, truputį pasūdykite. Krūtinėles sudėkite į troškinimo indą. Likusiame svieste apkepkite sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną. Ant krūtinėlių sudėkite pakeptas daržoves, pabarstykite pipirais, smulkintomis petražolėmis, įpilkite pomidorų padažą ir įpilkite stiklinę vištienos sultinio. Troškinkite apie 20 min. Valgykite su ryžiais ar bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Gardusis šašlykas majoneze
- Pusryčiai puodelyje
- Kibinai
- Lazanija su baziliku
- Įdaryta cukinija
- Kotletai pomidorų padaže
- Ryžių kepsneliai
- Kotletukai su moliūgu
- Au gratin tagliatelle makaronai
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Kiauliena su aguročiais
- Greiti vištienos kąsneliai
- Naminiai kotletukai
- Lašišos šašlykas
- Krevetės su feta sūriu
- Sprandinės kepsnys
- Vištiena su rabarbarais
- Varškės ir sūrio apkepas
- Ryžių ir veršienos blyneliai
Vištienos krūtinėlė, troškinta su pomidorų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Sultinys,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytas vištienos krūtinėles apkepkite 50 g sviesto, truputį pasūdykite. Krūtinėles sudėkite į troškinimo indą. Likusiame svieste apkepkite sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną. Ant krūtinėlių sudėkite pakeptas daržoves, pabarstykite pipirais, smulkintomis petražolėmis, įpilkite pomidorų padažą ir įpilkite stiklinę vištienos sultinio. Troškinkite apie 20 min. Valgykite su ryžiais ar bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...