Vištos ketvirčiai Daniškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
| 1 vienetas | česnakas |
| 50 gramų | sviestas (natūralus) |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 0.75 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į kepimo indą sudedame skūrelę žemyn vištos ketvirčius, įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir skūrelė tampa traški. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Traški vištiena
-
Kijevo kotletai
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Kijevo kotletai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Kiniški sparneliai
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos apkepėlė
Vištos ketvirčiai Daniškai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sviestas, natūralus,
50 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kepimo indą sudedame skūrelę žemyn vištos ketvirčius, įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir skūrelė tampa traški. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
sigita
2010-07-20 08:09
tikrai labai skanu aciu uz receptuka
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
