
Vištos ketvirčiai Daniškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
1 vienetas | česnakas |
50 gramų | sviestas (natūralus) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
0.75 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į kepimo indą sudedame skūrelę žemyn vištos ketvirčius, įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir skūrelė tampa traški. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Kepta antienos file
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištiena su daržovemis
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Naminės mini tortilijos
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vištienos kulšelės
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Įdaryta antis
-
Vištienos kepsniukai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
Vištos ketvirčiai Daniškai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sviestas, natūralus,
50 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kepimo indą sudedame skūrelę žemyn vištos ketvirčius, įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir skūrelė tampa traški. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
sigita
2010-07-20 08:09
tikrai labai skanu aciu uz receptuka
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...