
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų tyrė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Rytietiškas rizotas
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Žirnių tyrė
-
Bulvių košė su varške
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Ryžių košė
-
Skani manų košė
-
Ryžių košė su cukinija
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Kepti ryžiai
-
Airijos bulvių košė
-
Smaližių avižinė košė
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...