Brokolių košė
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | brokoliai |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| šiek tiek | česnakas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košės kukuliai
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Airijos bulvių košė
-
Desertinė grikių košė
-
Kepti ryžiai
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Skani grikių košė
-
Manų košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Sorų kruopų košė
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Vištiena su bulvių koše
-
Moliūgų košė su medumi
-
Melionų- manų košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Saldi makaronų košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Linksmoji bulvių košė
-
Rytietiškas rizotas
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
