Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Bulvių kukuliai
- Grikių plovas su vištiena
- Avižinė košė
- Skani manų košė
- Bulvių košė su grybais
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Karamelinė košė
- Perlinių kruopų košė
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Manų košė su bananais
- Itališka manų kruopų sriuba
- Moliūgų ir obuolių košė
- Skani bulvių košė
- Vaikiška tyrelė
- Smaližių avižinė košė
- Žirnienė su grybais
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...