
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su grybais
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Manų košė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Avižinės košės pudingas
-
Skani grikių košė
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Bulvių košė su sūriu
-
Moliūgų košė
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Virti žirniai
-
Melionų- manų košė
-
Grikiai termose
-
Smaližių avižinė košė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Ryžių košė
-
Silkė su manų koše
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...