
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Ropių piure
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Manų košė su vaisiais
-
Biri grikių košė
-
Sauliaus manų košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Skani avižinė košė
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Desertinė grikių košė
-
Ryžių košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Linksmoji bulvių košė
-
Kukurūzų košė
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...