
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Bulvių košė su spirgais
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Vištiena su bulvių koše
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Vištiena su ryžiais
-
Obuolių košė
-
Skani grikių košė
-
Puri ryžių košė
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Makaroniada
-
Skani bulvių košė
-
Desertinė grikių košė
-
Kvietinė košė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Špinatų tyrė
-
Kopūstienė su grybais
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...