![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Žirnių tyrė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Kukurūzų košė
-
Virti žirniai
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Žirnių tyrė
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Šventinis grikių rizotas
-
Špinatų tyrė
-
Rytietiškas rizotas
-
Smaližių avižinė košė
-
Ryžių košė su cukinija
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...