
Daržovių pyragėliai
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai (tešlai) |
5 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas (riešutų) |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | alyvuogių aliejaus |
50 gramų | svogūnai (laiškai (Įdarui)) |
50 gramų | poras |
50 gramų | pupelės |
50 gramų | morkos |
50 gramų | kopūstai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trijų pienų tortas
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Šokoladinai keksiukai
-
Tortas meilės dienai
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
-
Napoleonas
-
Vaniliniai keksiukai su maskarponės kremu
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Balta duona su čiobreliais
-
Šokoladiniai cukinijų keksiukai
-
Fantastika
-
Sausainiai su šokoladu
-
Kriaušių desertai
-
Bandelės hamburgeriams
-
Vyšnių tortas
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Braškių svajonė
-
Braškinis tortas
-
Meduolis
Daržovių pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai, tešlai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Muskatas, riešutų
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, laiškai (Įdarui),
50 gramų -
Poras,
50 gramų -
Pupelės,
50 gramų -
Morkos,
50 gramų -
Kopūstai,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Česnakas,
2 skiltelės - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...