
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
100 gramų | sviestas |
240 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
240 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
300 gramų | aviečių |
1 žiupsnelis | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
2.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
3.
Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
4.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Pabarstykite cukraus pudra.
Pabarstykite cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Morkų pyrgas
-
Svogūnų pyragas
-
Citrininis varškės pyragas
-
Vištienos pyragas
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Morkų pyragas
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Aguonų pyragas su puta
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Žuvies pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
240 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
240 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Avietės,
300 gramų -
Cukraus pudra,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Pabarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...