
Įdaryti triušienos kumpeliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų | triušiena (kumpelių mėsa) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
50 gramų | slyvos (arba razinos, džiovintos ) |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | pipirai (šviežiai malti) |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Įdaras: kiaušinį išplakti su majonezu, garsyčiomis ir iškepti omletą. Į paruoštą omletą sudėti džiovintas slyvas ar razinas.
2.
Triušienos kumpelių mėsą lengvai pamušti (uždėjus maistinę plėvelę) mėsos plaktuku.
Pagardinti prieskoniais mėsą, į ją sudėti paruoštą įdarą.
Gerai užlankstyti ir sutvirtinti mediniais smeigtukais.
Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, kol pradės ruduoti.
Pagardinti prieskoniais mėsą, į ją sudėti paruoštą įdarą.
Gerai užlankstyti ir sutvirtinti mediniais smeigtukais.
Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, kol pradės ruduoti.
3.
Apkeptą mėsą dėti ant skardos, patiestos folija ir kepti 180 C karščio orkaitėje apie 30 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamu padažu ar karštomis daržovėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Apkepas iš žuvies
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Blynai su kopūstais
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Tradiciniai šašlykai
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Pikantiškos bulvės
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Vėdarai
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Žali spagečiai su skrebučiais
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Jautienos muštinis su svogūnais
Įdaryti triušienos kumpeliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Triušiena, kumpelių mėsa,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, arba razinos, džiovintos ,
50 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pipirai, šviežiai malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdaras: kiaušinį išplakti su majonezu, garsyčiomis ir iškepti omletą. Į paruoštą omletą sudėti džiovintas slyvas ar razinas.
Triušienos kumpelių mėsą lengvai pamušti (uždėjus maistinę plėvelę) mėsos plaktuku.
Pagardinti prieskoniais mėsą, į ją sudėti paruoštą įdarą.
Gerai užlankstyti ir sutvirtinti mediniais smeigtukais.
Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, kol pradės ruduoti.Apkeptą mėsą dėti ant skardos, patiestos folija ir kepti 180 C karščio orkaitėje apie 30 minučių.
Patiekti su mėgstamu padažu ar karštomis daržovėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...