Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.

Keptos ančiukų kulšelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų | antienos (ančiukų kulšelės) |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | rozmarinas (šakelė) |
1 valgomasis šaukštas | medus |
3 lašai | sultys (citrinos) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.
3.
Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.
4.
Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.
5.
Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Vištiena su pupelemis
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Antis su grybų įdaru
-
Ant grotelių kepta višta
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištiena grybų padaže
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Kepta antiena
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Svarainiais įdaryta antis
Keptos ančiukų kulšelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, ančiukų kulšelės,
500 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelė,
1 vienetas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultys, citrinos,
3 lašai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.
Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.
Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.
Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...