Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.
Keptos ančiukų kulšelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 500 gramų | antienos (ančiukų kulšelės) |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1 vienetas | rozmarinas (šakelė) |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| 3 lašai | sultys (citrinos) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.
3.
Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.
4.
Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.
5.
Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos apkepas
-
Kijevo kotletai
-
Neįprasti kotletukai
-
Šventinė višta
-
Kepta višta su grikiais
-
Farširuotos blauzdelės
-
Rūkytas kalakutas
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos suktinukai
-
Kepta antis su apelsinais
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Kepta supjaustyta višta
-
Įdarytos paprikos
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
Keptos ančiukų kulšelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, ančiukų kulšelės,
500 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelė,
1 vienetas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultys, citrinos,
3 lašai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.
Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.
Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.
Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
