Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.

Keptos ančiukų kulšelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų | antienos (ančiukų kulšelės) |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | rozmarinas (šakelė) |
1 valgomasis šaukštas | medus |
3 lašai | sultys (citrinos) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.
3.
Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.
4.
Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.
5.
Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepenėlių blyneliai
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištienos kepsniukai
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Traški vištiena
-
Troškintos kurapkos
-
Vištienos kukuliai
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištiena meduje
Keptos ančiukų kulšelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, ančiukų kulšelės,
500 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelė,
1 vienetas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultys, citrinos,
3 lašai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.
Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.
Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.
Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...