Keksas
INGREDIENTAI:
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 60 mililitrų | pienas |
| 200 gramų | juodojo šokolado |
| 110 gramų | sviestas |
| 220 gramų | cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilė |
| 250 gramų | kvietiniai miltai |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti minkštą sviestą, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę. Pilti vanilę ir viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Dėti masę į riebalais pateptą skardą. Kepti 180° C laipsnių temperatūroje apie valandą, kol įbedus ir ištraukus pagaliuką jis bus beveik visiškai švarus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
-
Kokosinė pynutė
-
Sausainiai su baltuoju ir juoduoju šokoladu
-
Sausainiai „Sraigutės“ su varške
-
Saldi bananų duona
-
Obuolių pyragas
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Sodininkų duona
-
Šokoladinis tortukas
-
Obuolių apkepas
-
Trupiniuotis su slyvomis
-
Skanios širdelės
-
Apverstinis ananasų ir vyšnių pyragas
-
Marmuriniai kavos keksiukai
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Citrininis pyragas
Keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
60 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Sviestas,
110 gramų -
Cukrus,
220 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilė,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti minkštą sviestą, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę. Pilti vanilę ir viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Dėti masę į riebalais pateptą skardą. Kepti 180° C laipsnių temperatūroje apie valandą, kol įbedus ir ištraukus pagaliuką jis bus beveik visiškai švarus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
