![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keksas
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | druska |
60 mililitrų | pienas |
200 gramų | juodojo šokolado |
110 gramų | sviestas |
220 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė |
250 gramų | kvietiniai miltai |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti minkštą sviestą, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę. Pilti vanilę ir viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Dėti masę į riebalais pateptą skardą. Kepti 180° C laipsnių temperatūroje apie valandą, kol įbedus ir ištraukus pagaliuką jis bus beveik visiškai švarus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sėlenų duona
-
Varškės keksas
-
Amerikoniškos spurgytės
-
Kokosiniai sausainiai
-
Obuolių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Skaniausias pasaulyje obuolių pyragas
-
Slyvinis
-
Jogurtiniai vafliai
-
Lukos želė tortas
-
Pyragėlis su uogomis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
-
Keksas su kokosu ir šokoladu
-
Elzaso tortas
-
Arbatiniai sausainiai
-
Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
-
Obuolių pyragėliai
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
Keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
60 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Sviestas,
110 gramų -
Cukrus,
220 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilė,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti minkštą sviestą, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę. Pilti vanilę ir viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Dėti masę į riebalais pateptą skardą. Kepti 180° C laipsnių temperatūroje apie valandą, kol įbedus ir ištraukus pagaliuką jis bus beveik visiškai švarus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...