
Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletai
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Kepta vištiena
-
Kepta višta su bulvėm
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena su kopūstais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Filiukai pataluose
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su čili
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...