
Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištienos sparneliai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Kebabas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su daržovėmis
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Antis su grybų įdaru
-
Kalakutiena su medumi
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...