
Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena su grybais
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištienos kepsniukai
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištiena su ananasais
-
Kijevo kotletas
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Višta rankovėje
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta supjaustyta višta
-
Vištienos pyragas
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...