Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | petražolės |
| 10 vienetų | obuoliai |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | žąsis |
| šiek tiek | kmynai |
| 1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Vištienos šašlykas
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Skanioji vištytė
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Čachochbilis
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Aštri vištiena
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Antis Velykų stalui
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Kepta vištiena
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Farširuota višta šventiniam stalui
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
