
Kiaulienos faršo troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
700 gramų | kiauliena (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | pupelės (raudonosios, konservuotos) |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
200 gramų | ryžiai |
šiek tiek | prieskoniai |
100 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Maltą kiaulieną pakepinti su prieskoniais ir svogūnu. Ryžius išvirti, baigiant virti sudėti maltą kiaulieną, konservuotas pupeles, žirnelius, morkas (jeigu neturit konservuotų, galima dėti žalias,tada jas pakepinti kartu su kiauliena ir svogūnu). Ir viską patroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos čenakai
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Troškinys žarijose
-
Šveicariška veršiena
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Jautienos troškinys
-
Klajoklių kiškiena
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Aštri troškinta aviena
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Virta veršienos krūtininė
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Aviena su špinatais
-
Makaronai su faršu
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Kiauliena su imbieru
-
Veršiena su vyno padažu
-
Naminis jautienos troškinys
Kiaulienos faršo troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, malta,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pupelės, raudonosios, konservuotos,
100 gramų -
Konservuoti žirneliai,
100 gramų -
Ryžiai,
200 gramų - Prieskoniai
-
Morkos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą kiaulieną pakepinti su prieskoniais ir svogūnu. Ryžius išvirti, baigiant virti sudėti maltą kiaulieną, konservuotas pupeles, žirnelius, morkas (jeigu neturit konservuotų, galima dėti žalias,tada jas pakepinti kartu su kiauliena ir svogūnu). Ir viską patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...