Kiaušiniai pievagrybiuose
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 6 vienetai | pievagrybiai (dideli) |
| šiek tiek | druska |
| 6 vienetai | kiaušiniai (putpelių) |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | krapai (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, išpjauti kotelius, vidų pabarstyti druska ir pipirais.
2.
Į kiekvieną pievagrybį atsargiai įmušti po kiaušinį, pabarstyti druska ir pipirais. sudėti į aliejumi pateptą skardą ir kepti 180 °C temp. orkaitėje 15 - 20 min., kol kiaušiniai sukrekės.
3.
Iškeptus pievagrybius patiekti pabarstyti šviežiais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Lazanija su moliūgais
-
Varškės virtinukai
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Vikšrų vakarienė
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Vištienos blyneliai
-
Bulvių kukuliai
-
Kepti karosai
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Kepta vištiena
-
Vištienos apkepas
-
Kepti patisonai
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Kiaušiniai pievagrybiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Pievagrybiai, dideli,
6 vienetai - Druska
-
Kiaušiniai, putpelių,
6 vienetai - Aliejus
- Krapai, švieži
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, išpjauti kotelius, vidų pabarstyti druska ir pipirais.
Į kiekvieną pievagrybį atsargiai įmušti po kiaušinį, pabarstyti druska ir pipirais. sudėti į aliejumi pateptą skardą ir kepti 180 °C temp. orkaitėje 15 - 20 min., kol kiaušiniai sukrekės.
Iškeptus pievagrybius patiekti pabarstyti šviežiais krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
