Koksisnis keksas
INGREDIENTAI:
250 gramų | sviestas |
120 gramų | kokosas (drožlių) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | avižinių dribsnių |
4 vienetai | kiaušiniai |
220 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- "Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
- Bananiniai keksiukai
- Kuršėnų vyniotinis
- Tiramisu
- Šokoladinis vyšnių pyragas
- Obuolių ir riešutų pyragas
- Meilės sausainiai
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Trapūs vafliai
- Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
- Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
- Kalėdiniai sausainiai
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Šventinis keksas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Geriausias citrininis keksas
- Trupiniuotis
- Sveikuoliški keksiukai
Koksisnis keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
250 gramų -
Kokosas, drožlių,
120 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
220 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...