Koksisnis keksas
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | sviestas |
| 120 gramų | kokosas (drožlių) |
| 150 gramų | kvietiniai miltai |
| 50 gramų | avižinių dribsnių |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 220 gramų | cukrus |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinis varškinukas
-
Ilgas batonas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Morkų pyragas puodelyje
-
Sausainiai
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
-
Pyragas su riešutais
-
Sausainiai su uogiene
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Minkštos bandelės su dešrelėmis
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Pyragėlis su uogomis
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Pyragaitis
-
Varškės pyragas
-
Tortas "Su meile..."
-
Obuolių ir mandarinų pyragas
-
Papajaus pyragėliai
Koksisnis keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
250 gramų -
Kokosas, drožlių,
120 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
220 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
