
Koksisnis keksas
INGREDIENTAI:
250 gramų | sviestas |
120 gramų | kokosas (drožlių) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | avižinių dribsnių |
4 vienetai | kiaušiniai |
220 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Varškės tortas
-
Cinamoniniai sausainiai
-
naminė duonelė
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Bulka staigmena
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Saldžios juostelės
-
Keksas su aguonomis
-
Morkų pyragas su riešutais
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
-
Sausainiai su krakmolu
-
Vafliai su chalva
-
Lazdelės su sūriu
-
Varškinis keksas
-
Bananinis pyragas
-
Kokosinė širdelė šokolade
-
Pyragas su slyvom ir karamele
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
Koksisnis keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sviestas,
250 gramų -
Kokosas, drožlių,
120 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
220 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...