
Koksisnis keksas
INGREDIENTAI:
250 gramų | sviestas |
120 gramų | kokosas (drožlių) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | avižinių dribsnių |
4 vienetai | kiaušiniai |
220 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Paprastasis keksas
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Obuoliniai rageliai
-
Tinginių pyragas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Apelsininiai keksiukai
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Čirviniai vafliai
-
Bananiniai SPELTA keksiukai
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Ruginių miltų bandelės
-
Migdolinis vyšnių tortas
-
Plikyti sausainiai
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
Koksisnis keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sviestas,
250 gramų -
Kokosas, drožlių,
120 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
220 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...