Raugintus agurkus išimti iš sūrymo, nuplauti ir sudėti į stiklainius.
Iš nurodytų produktų išvirti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
Pasterizuoti 85-90°C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 15-20 min., 3 l - 25 min.

Marinuoti agurkėliai
INGREDIENTAI:
8 vienetai | kvapieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 litras | vanduo |
150 mililitrų | acto (9 proc.) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
3 gramai | garstyčios (sėklos) |
šiek tiek | krienai (šaknis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Putino uogų drebučiai
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Itališka obuolienė
-
Konservuoti žirneliai
-
Agrastų uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Parauginti agurkai
-
Marinuota cukinija
-
Kriaušių kompotas
-
Marinuotos voveraitės
-
Erškėtrožių uogienė
-
Sūdyti pomidorai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Rabarbarų tyrė
-
Figų džemas
Marinuoti agurkėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvapieji pipirai,
8 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 litras -
Actas, 9 proc.,
150 mililitrų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai -
Garstyčios, sėklos,
3 gramai - Krienai, šaknis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus agurkus išimti iš sūrymo, nuplauti ir sudėti į stiklainius.
Iš nurodytų produktų išvirti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
Pasterizuoti 85-90°C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 15-20 min., 3 l - 25 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...