Raugintus agurkus išimti iš sūrymo, nuplauti ir sudėti į stiklainius.
Iš nurodytų produktų išvirti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
Pasterizuoti 85-90°C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 15-20 min., 3 l - 25 min.
Marinuoti agurkėliai
INGREDIENTAI:
8 vienetai | kvapieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 litras | vanduo |
150 mililitrų | acto (9 proc.) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
3 gramai | garstyčios (sėklos) |
šiek tiek | krienai (šaknis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti burokėliai
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Rauginti agurkėliai
- Sūdytos žaliuokės
- Baklažanų ikrai žiemai
- Marinuoti agurkai
- Sūdyti agurkai
- Žemuogės cukruje
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Sūdyti pomidorai
- Pipirmėtės sultys
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Marinuoti agrastai
- Konservuoti burokėliai
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Marinuotos voveraitės
- Svarainių kompotas
- Šokoladinis slyvų džemas
- Konservuoti žiediniai kopūstai
Marinuoti agurkėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvapieji pipirai,
8 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 litras -
Actas, 9 proc.,
150 mililitrų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai -
Garstyčios, sėklos,
3 gramai - Krienai, šaknis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus agurkus išimti iš sūrymo, nuplauti ir sudėti į stiklainius.
Iš nurodytų produktų išvirti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
Pasterizuoti 85-90°C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 15-20 min., 3 l - 25 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...