Moliūgų minkštimą sutarkuoti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Įmaišyti moliūgą.
Miltus sumaišyti su cinamonu, kepimo milteliais, muskatu ir įmaišyti į tešlą.
Galiausiai įmaišyti razinas.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
Į kepimo formą supilti tešlą, paviršių išlyginti.
Kepti 180-190 laipsnių orkaitėje 40-45 minutes.
Iškepusį pyragą aptepti grietinėlės glazūra.
Glazūra: maskarpone sūrį išplakti su cukraus pudra ir sviestu (kambario temperatūros).

Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
300 gramų | moliūgai |
50 gramų | sviestas |
250 gramų | mascarpone sūris |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | muskatas |
150 gramų | razinos |
250 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
200 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Mielinis kringelis
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Šokoladinis biskvitas
-
Kalakutienos pyragas
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Vasariškas obuolių pyragas
-
Pyragas su vyšnių uogiene
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Braškių ir bananų pyragas
-
Papajaus pyragėliai
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Šokoladinis keksas
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Jogurto indelio pyragas
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Aguoninis vyniotinis
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Moliūgai,
300 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai -
Muskatas,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgų minkštimą sutarkuoti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Įmaišyti moliūgą.
Miltus sumaišyti su cinamonu, kepimo milteliais, muskatu ir įmaišyti į tešlą.
Galiausiai įmaišyti razinas.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
Į kepimo formą supilti tešlą, paviršių išlyginti.
Kepti 180-190 laipsnių orkaitėje 40-45 minutes.
Iškepusį pyragą aptepti grietinėlės glazūra.
Glazūra: maskarpone sūrį išplakti su cukraus pudra ir sviestu (kambario temperatūros).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...