Parauginti agurkai
AUTORIUS:
Tango su Helena,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai agurkų
2 litrai vanduo
5 skiltelės česnakas
6 vienetai vyšnių lapų
5 vienetai krapai (žiedynų su kotais)
4 vienetai lauro lapų
3 vienetai juodųjų serbentų lapų
2 vienetai krienų lapų
4 valgomieji šaukštai druska
1 valgomasis šaukštas prieskonių mišinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pirmiausia agurkus pamerkiame į šaltą vandenį ir paliekame porai valandų.
2.
Ištirpiname druską vandenyje. Vandenį geriausiai imti šulinio arba šaltinio, jei tokio nėra galima imti vandenį buteliuose.
3.
Imame indą kuriame sūdysime agurkus (stiklinis, emaliuotas), išdėliojame turimus lapus, krapus, česnaką ir dedame agurkus.
4.
Ant viršaus vėl dedame žalumynus ir prieskonius, paskui vėl agurkus.
5.
Suberiame prieskonius ir užpilame sūriu vandeniu.
6.
Paliekam nakčiai kambario temperatūroje, po to statome į šaldytuvą.
7.
Aš dar ant viršaus sudėjau visą česnako galvutę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Parauginti agurkai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pirmiausia agurkus pamerkiame į šaltą vandenį ir paliekame porai valandų.

  2. Ištirpiname druską vandenyje. Vandenį geriausiai imti šulinio arba šaltinio, jei tokio nėra galima imti vandenį buteliuose.

  3. Imame indą kuriame sūdysime agurkus (stiklinis, emaliuotas), išdėliojame turimus lapus, krapus, česnaką ir dedame agurkus.

  4. Ant viršaus vėl dedame žalumynus ir prieskonius, paskui vėl agurkus.

  5. Suberiame prieskonius ir užpilame sūriu vandeniu.

  6. Paliekam nakčiai kambario temperatūroje, po to statome į šaldytuvą.

  7. Aš dar ant viršaus sudėjau visą česnako galvutę.

Receptą atsiuntė Tango su Helena
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų