Sukapoti svogūną ir česnaką.
Pomidorų odeles nulupti ir pomidorų minkštimą supjaustyti kubeliais.
Kubeliais susmulkinti ir papriką.
Keptuvėje pakepinti svogūnus ir česnakus ant įkaitinto aliejaus.
Pakepintus svogūnus ir česnakus sudėti į puodelį. Į tą patį puodelį sudėti papriką, pomidorus, žalumynus ir prieskonius.
Nuolatos maišant kaitinti ant silpnos ugnies apie 5-8 minutes. Po to įmaišykite pomidorų padažą.
Labai skanus padažas picoms. :)
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Picos padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
15 mililitrų | aliejaus |
250 gramų | pomidorai |
150 gramų | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | bazilikas |
0.5 vieneto | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krienų užpilas
-
Viskio karamelė
-
Aviečių padažas desertams
-
Konservuota adžika
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Citrinų sirupas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Avokadų padažas su citrina
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Česnakinis pesto padažas
-
Aštrus padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Jogurto padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Brokolių padažas
Picos padažas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus,
15 mililitrų -
Pomidorai,
250 gramų -
Pomidorų padažas,
150 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas,
1 valgomasis šaukštas -
Paprika,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapoti svogūną ir česnaką.
Pomidorų odeles nulupti ir pomidorų minkštimą supjaustyti kubeliais.
Kubeliais susmulkinti ir papriką.
Keptuvėje pakepinti svogūnus ir česnakus ant įkaitinto aliejaus.
Pakepintus svogūnus ir česnakus sudėti į puodelį. Į tą patį puodelį sudėti papriką, pomidorus, žalumynus ir prieskonius.
Nuolatos maišant kaitinti ant silpnos ugnies apie 5-8 minutes. Po to įmaišykite pomidorų padažą.
Labai skanus padažas picoms. :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aidas
2014-10-14 20:21
puikus receptas tik as dar puse valgomo sauksto vorcesterio padazo ypyliau :)
-
Justas
2014-08-24 19:42
Labai skanu, tik aš mažiau pačio pomidorų padažo dedu ir viska gale sumalu su blenderiu. Awesome. :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...