Plikytos tešlos čeburekai
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | vanduo (verdantis) |
30 mililitrų | spiritas (arba degtinė) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
300 gramų | mėsa ( 1 dalis(malta) jautienos/2 dalys kiaulienos) |
1 galva | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės. Supilti likusius miltus ir gerai išminkyti tešlą. Faršą (1 dalis jautienos/2 dalis kiaulienos) sumaišyti su svogūnu (sutarkuotu pet burokine tarka), druska bei pipirais. Suformuoti čeburekus ir kepti įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinis pyragas
- Imbieriniai sausainiai šeimai
- Vaikiškas meduoliukas
- Obuolių duona
- Varškinis keksas
- Napoleonas
- Avižinių dribsnių sausainiai
- Šokoladinė vasara
- Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
- Ciabatta (itališka duona)
- Morkų meduolis
- Džiovintų slyvų pyragas
- Sausainiai su varške ir cinamonu
- Pyragas "Obuoliukas"
- Pyragaitis
- Sausainiai su krakmolu
- Dvispalvis keksas su šokoladu
- Keksiukai su juodaisiais serbentais
- Varškės pyragas su obuoliais
- Citrininis pyragas
Plikytos tešlos čeburekai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Vanduo, verdantis,
1 stiklinė -
Spiritas, arba degtinė,
30 mililitrų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mėsa, 1 dalis(malta) jautienos/2 dalys kiaulienos,
300 gramų -
Svogūnai,
1 galva - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės. Supilti likusius miltus ir gerai išminkyti tešlą. Faršą (1 dalis jautienos/2 dalis kiaulienos) sumaišyti su svogūnu (sutarkuotu pet burokine tarka), druska bei pipirais. Suformuoti čeburekus ir kepti įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...