5 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | soda (nuslopinta su šlakeliu acto) |
1 valgomasis šaukštas | pienas |
200 gramų | majonezas |
70 gramų | razinos |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
Tešlą supilti į kepimo formą.
Kepti 45-50 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Skanaus :-)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Riešutų plokštainis (kugelis)
- Trupiniuotis
- Ingos pyragas
- Pyragas "2 in 1"
- Pyragas su špinatų-varškės įdaru
- Obuolių pyragas
- Aguonų keksas
- Balta sluoksniuota duona
- Sūrio plokštainis su gervuogėmis
- Vyniotinukai su obuoliais
- Torteliai su uogomis
- Pyragaitis
- Skanus obuolių pyragas
- Pyragas "Kiselius"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
- Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
- Manų apkepas su razinomis
- Tortas "Velykų kiaušinis"
Pyragas „Skanumėlis“
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Soda, nuslopinta su šlakeliu acto,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
200 gramų -
Razinos,
70 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus produktus sumaišyti iki vientisos masės.
Tešlą supilti į kepimo formą.
Kepti 45-50 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Skanaus :-)
Komentarai (9)
-
Rita
2016-10-28 02:12
Kam soda su actu nusarminti kad galim su citrina
-
MILDA
2015-07-29 23:56
Paprastas, lengvai paruosiamas ir laaaabai skanus
-
Anesa
2014-09-02 01:25
Visiskai nesigavo. Gal kaip viena mergina sake turejo but parasyta kad atskirai baltymus isplakt ir tt. As irgi nekepeja, eigu nezinau taigis sudejau viska kaip parasyta . Ir ismaisiau. Taciau nei neiskilo. Gaila produktai sugadinti ir vaikai nusivyle kad nesigavo
-
kristina
2013-02-09 16:07
puikus,ir skanulis :super: %-)
-
(anonimas)
2013-02-09 16:06
piukus,ir skanuuutis
-
INtegra
2011-11-09 17:55
Kątik pasigaminau ir suvalgėm. Gaminau 1,5 užrašytos porcijos. Nedidinau tik sodos porcijos. Kepiau savo naujoje 30cm formoje iš Dr. Oetker firmos. Orkaitė pas mus netolygiai kepa. Užmiršau ištepti formą sviestu, nes tarp "gaminama" nebuvo parašyta (aš naujokė kepimuose, todėl manau, kad visuose receptuose turi būti parašyta, kad išplakti baltymus, ištinti su cukrumi trynius ir pan.), tačiau prisiminus, ištepiau kur galėjau (kur nebuvo tešlos). Ir ką Jūs manot? Iš tikrųjų net nereikėjo. Net puikiai iškepė, niekas neprisvilo (kaip dažniausiai būna). Turiu pasakyti, kad džiaugiuosi, jog nedėjau daugiau sodos/acto, nes buvo nežymiai dar juntamas jų skonis.
Konstatuoju: Labai greitai pasidaro ir skanus: nėra toks saldus, bet suvalgius raziną jaučiasi žinoma saldumas ir to pakanka mano nuomone.
Ačiū už receptą! :super: :mmm: