Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)
Ryžių košė
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | ryžiai (apvaliagrūdžiai) |
| 4 stiklinės | pienas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 5 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
| šiek tiek | vanilė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košė su grybais
-
Manų košė
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Manų košė su riešutais
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Skani grikių košė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Citrininiai ryžiai
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Manų ir moliūgų košė
-
Morkų ir bulvių košė
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Porai su ryžiais
-
Manų košė su moliūgu
-
Manų košės kukuliai
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
Ryžių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai, apvaliagrūdžiai,
1 stiklinė -
Pienas,
4 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
5 arbatiniai šaukšteliai - Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
