Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)

Ryžių košė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | ryžiai (apvaliagrūdžiai) |
4 stiklinės | pienas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
5 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
šiek tiek | vanilė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Kepti ryžiai
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Avižinė košė
-
Airijos bulvių košė
-
Bulvių košė su vištiena
-
Žirnių tyrė
-
Silkė su manų koše
-
Bulvių kukuliai
-
Vištiena su ryžiais
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Kopūstienė su grybais
-
Morkų košė su obuoliais
-
Avižinės košės apkepas
-
Rabarbarų tyrė
-
Vaisinė avižinė košė
-
Pieniška ryžių košė
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
Ryžių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai, apvaliagrūdžiai,
1 stiklinė -
Pienas,
4 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
5 arbatiniai šaukšteliai - Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...