Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)

Ryžių košė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | ryžiai (apvaliagrūdžiai) |
4 stiklinės | pienas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
5 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
šiek tiek | vanilė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Sauliaus manų košė
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Morkų košė su obuoliais
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Manų košė
-
Saldi makaronų košė
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Ruginė košė
-
Grikiai termose
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Karamelinė košė
-
Morkų ir bulvių košė
Ryžių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai, apvaliagrūdžiai,
1 stiklinė -
Pienas,
4 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
5 arbatiniai šaukšteliai - Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...