Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)
Ryžių košė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | ryžiai (apvaliagrūdžiai) |
4 stiklinės | pienas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
5 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
šiek tiek | vanilė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Sveikuolių pusryčiai
- Virti žirniai
- Avižinė košė su moliūgų tyre
- Avižinė košė
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Šventinis grikių rizotas
- Manų ir moliūgų košė
- Ryžių košė su vaisiais
- Desertinė avižinė košė
- Kvietinė košė
- Kepti ryžiai
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Skani bulvių košė
- Manų apkepas su razinomis
- Vaisinė avižinė košė
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Špinatų tyrė
- Grikiai termose
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
Ryžių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai, apvaliagrūdžiai,
1 stiklinė -
Pienas,
4 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
5 arbatiniai šaukšteliai - Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...