
Ryžių košė
INGREDIENTAI:
250 gramų | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Manų košės kukuliai
-
Moliūgų košė su medumi
-
Morkų ir bulvių košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Manų košė su moliūgu
-
Avižinės košės apkepas
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Bulviškienė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Desertinė grikių košė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Puri ryžių košė
-
Moliūginė košė
-
Žirnių tyrė
Ryžių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai,
250 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Noda
2008-10-03 01:21
Na tai ryziai garnyrui kaip suprantu.
-
Goda Sabutyte
2008-10-02 20:11
Nenoriu izeisti bet ta kose turbut naudoja i mirsraine,ir turbut visi ta kose zino paparasta virinta kose tik ne man.....:]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...