
Ryžių košė
INGREDIENTAI:
250 gramų | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Pieniška ryžių košė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Makaroniada
-
Ruginė košė
-
Manų košė
-
Morkų ir bulvių košė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Moliūginė košė
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Rytietiškas rizotas
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Morkų košė su obuoliais
-
Skani bulvių košė
-
Sveikuolių pusryčiai
Ryžių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai,
250 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Noda
2008-10-03 01:21
Na tai ryziai garnyrui kaip suprantu.
-
Goda Sabutyte
2008-10-02 20:11
Nenoriu izeisti bet ta kose turbut naudoja i mirsraine,ir turbut visi ta kose zino paparasta virinta kose tik ne man.....:]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...