
Ryžių košė
INGREDIENTAI:
250 gramų | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Bulvių košė su spirgais
-
Bulvių košė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Ryžių košė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Ryžių košė su cukinija
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Grikių košė su sūriu
-
Manų košė su moliūgu
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Citrininiai ryžiai
-
Žiedinių kopūstų tyrė
Ryžių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai,
250 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Noda
2008-10-03 01:21
Na tai ryziai garnyrui kaip suprantu.
-
Goda Sabutyte
2008-10-02 20:11
Nenoriu izeisti bet ta kose turbut naudoja i mirsraine,ir turbut visi ta kose zino paparasta virinta kose tik ne man.....:]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...