Ryžių košė
INGREDIENTAI:
250 gramų | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių košė su spirgais
- Manų košė su bananais
- Bulvių košė su grybais
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Manų košė su riešutais
- Tarkuotų bulvių košė
- Rabarbarų tyrė
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Kvietinė košė
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Airijos bulvių košė
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Skani grikių košė
- Špinatų tyrė
- Desertinė avižinė košė
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Avižinė košė
Ryžių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai,
250 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Noda
2008-10-03 01:21
Na tai ryziai garnyrui kaip suprantu.
-
Goda Sabutyte
2008-10-02 20:11
Nenoriu izeisti bet ta kose turbut naudoja i mirsraine,ir turbut visi ta kose zino paparasta virinta kose tik ne man.....:]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...