Ryžių košė
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | ryžiai |
| 2 stiklinės | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Melionų- manų košė
-
Grikių rizotas
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Moliūgų košė
-
Pieniška ryžių košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Bulvių kukuliai
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Sorų kruopų košė
-
Manų košė
-
Obuolių košė
-
Morkų ir bulvių košė
-
Bulvių košė su varške
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Bulvių košė su spirgais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
Ryžių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai,
250 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Noda
2008-10-03 01:21
Na tai ryziai garnyrui kaip suprantu.
-
Goda Sabutyte
2008-10-02 20:11
Nenoriu izeisti bet ta kose turbut naudoja i mirsraine,ir turbut visi ta kose zino paparasta virinta kose tik ne man.....:]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
