
Ryžių košė su apelsinais
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | ryžiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Obuolių košė
-
Moliūgų košė
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Ryžių košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Žirnienė su grybais
-
Manų ir moliūgų košė
-
Rabarbarų tyrė
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Avižinės košės apkepas
-
Manų košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Citrininiai ryžiai
-
Kopūstienė su grybais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
Ryžių košė su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...