
Ryžių košė su apelsinais
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | ryžiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinės košės pudingas
-
Rytietiškas rizotas
-
Sorų kruopų košė
-
Bulvių košė su varške
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Citrininiai ryžiai
-
Ryžių košė su cukinija
-
Moliūginė košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Manų apkepas su razinomis
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Ryžių košė
-
Manų košė su moliūgu
-
Grikių gėlės
-
Makaroniada
-
Morkų košė su obuoliais
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
Ryžių košė su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...