Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sausainiai VIENETAS
INGREDIENTAI:
200 gramų | sviestas |
1 stiklinė | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 gramų | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pertepti karameliai vafliai
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Minkštas meduolis
-
Bandelės su varške
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Varškinis keksas
-
Purus obuolių pyragas
-
Keksiukai su šokoladu ir bananais
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Sveikuolių duona
-
Pyragas su kondensuotu pienu
-
Šokoladionis keksas
-
Braškių pyragas
-
Mandarininis-kokosinis tortas
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Meduoliukas
-
Obuolių ir mandarinų pyragas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Duona "Ežiukas"
Sausainiai VIENETAS
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
150 gramų - Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
vika
2010-01-30 12:49
o kiek miltu? %-)
-
(anonimas)
2009-01-23 18:21
lengvas %-) ;-) :-( :-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...