Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.

Sausainiai VIENETAS
INGREDIENTAI:
200 gramų | sviestas |
1 stiklinė | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 gramų | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spurgos su įdaru
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Speltos duona duonkepei
-
Pyragas su kriaušėmis
-
Sausainiai su šokoladu
-
Bananiniai varškės keksiukai
-
Biskvitas su antaniniais obuoliais
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Šokoladionis keksas
-
Sūrūs riestainiai
-
Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
-
Apelsininiai keksiukai
-
Kalėdinis keksas
-
Belgiški mieliniai vafliai
-
Pyragas "Obuolinis"
-
Šokoladinai keksiukai
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Duona su svogūnais ir sūriu
Sausainiai VIENETAS
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
150 gramų - Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
vika
2010-01-30 12:49
o kiek miltu? %-)
-
(anonimas)
2009-01-23 18:21
lengvas %-) ;-) :-( :-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...