Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.

Sausainiai VIENETAS
INGREDIENTAI:
200 gramų | sviestas |
1 stiklinė | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 gramų | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
-
Bananiniai keksiukai su grietinėlės likerio kremu
-
Riešutinis pyragas
-
Niujorko pyragas
-
"Traškio" bandelė
-
Desertinis sausainis Aukselis
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Citrinų pyragas
-
Obuolių pyragas su chalva
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Bulvių ir morkų blyneliai
-
Bananų duonelė
-
Rožės
-
Skandinaviškos bandelės
-
Sveikuolių duona
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Sausainiai "Smėlio juostos"
-
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
Sausainiai VIENETAS
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
150 gramų - Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
vika
2010-01-30 12:49
o kiek miltu? %-)
-
(anonimas)
2009-01-23 18:21
lengvas %-) ;-) :-( :-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...