Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.

Sausainiai VIENETAS
INGREDIENTAI:
200 gramų | sviestas |
1 stiklinė | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 gramų | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Vamzdeliai su avietėmis
-
Morkų pyragas
-
Abrikosų pyragas
-
Tortas su braškėmis
-
Bulka staigmena
-
Teisininko pica
-
Sveikuolių duona
-
Bulvių duona
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Mielinės tešlos vyniotinis
-
Kokosinė širdelė šokolade
-
Bandelės su cinamonu
-
Aguoninis tortas
-
Kibinai
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Sausainiai su bananais
-
Sausainiai spalvoti
-
Abrikosinis pyragas
Sausainiai VIENETAS
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
150 gramų - Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
vika
2010-01-30 12:49
o kiek miltu? %-)
-
(anonimas)
2009-01-23 18:21
lengvas %-) ;-) :-( :-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...