Šis padažas ypač skanus vasarą, kai valgome sviežias bulves. Jei skaičiuojate kalorijas, padažui ruošti naudokite natūralų jogurtą, arba 10 proc. riebumo grietinę, tačiau skaniausias padažas būtų naudojant riebesnę grietinę.
Supjaustykite silkę, agurklius, svogūnų laiškus, arba laukinius česnakus ir kiaušinius. Sumaišykite su grietine ir grūdėtąja varške. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!

Silkės ir varškės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
400 gramų | varškė (grūdėtoji) |
200 gramų | silkė (silpnai sūdta) |
500 gramų | grietinė |
šiek tiek | svogūnai (laiškai, arba laukiniai česnakai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Sojų padažo dažinys
-
Čilietiškas padažas
-
Tikra Guacamole
-
Aviečių padažas desertams
-
Žaliasis padažas
-
Gvakamolė
-
Aštriai saldi salsa
-
Pomidorų padažas picai
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Voveraičių padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Citrinų sirupas
-
Česnakinis padažas
-
Česnakinis padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Pomidorų padažas
-
Viskio karamelė
-
Pomidorų padažas
Silkės ir varškės padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, marinuoti,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Varškė, grūdėtoji,
400 gramų -
Silkė, silpnai sūdta,
200 gramų -
Grietinė,
500 gramų - Svogūnai, laiškai, arba laukiniai česnakai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šis padažas ypač skanus vasarą, kai valgome sviežias bulves. Jei skaičiuojate kalorijas, padažui ruošti naudokite natūralų jogurtą, arba 10 proc. riebumo grietinę, tačiau skaniausias padažas būtų naudojant riebesnę grietinę.
Supjaustykite silkę, agurklius, svogūnų laiškus, arba laukinius česnakus ir kiaušinius. Sumaišykite su grietine ir grūdėtąja varške. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...