Šis padažas ypač skanus vasarą, kai valgome sviežias bulves. Jei skaičiuojate kalorijas, padažui ruošti naudokite natūralų jogurtą, arba 10 proc. riebumo grietinę, tačiau skaniausias padažas būtų naudojant riebesnę grietinę.
Supjaustykite silkę, agurklius, svogūnų laiškus, arba laukinius česnakus ir kiaušinius. Sumaišykite su grietine ir grūdėtąja varške. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!
Silkės ir varškės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | agurkų (marinuoti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 400 gramų | varškė (grūdėtoji) |
| 200 gramų | silkė (silpnai sūdta) |
| 500 gramų | grietinė |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai, arba laukiniai česnakai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų čatni
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Voveraičių padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Česnakinis pesto padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Žaliasis padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Padažas bulvėms
-
Citrinų sirupas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Žuvies padažas
-
Sūrio padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Raudonasis padažas
Silkės ir varškės padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, marinuoti,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Varškė, grūdėtoji,
400 gramų -
Silkė, silpnai sūdta,
200 gramų -
Grietinė,
500 gramų - Svogūnai, laiškai, arba laukiniai česnakai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šis padažas ypač skanus vasarą, kai valgome sviežias bulves. Jei skaičiuojate kalorijas, padažui ruošti naudokite natūralų jogurtą, arba 10 proc. riebumo grietinę, tačiau skaniausias padažas būtų naudojant riebesnę grietinę.
Supjaustykite silkę, agurklius, svogūnų laiškus, arba laukinius česnakus ir kiaušinius. Sumaišykite su grietine ir grūdėtąja varške. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
