
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
8 obuolių,
cinamono,
cukraus.
1) Kiaušinį išplakame su druska, cukrumi, grietine, sviestu (lydytu).
2) Beriame miltus ir minkome.
3) Išminkę padaliname tešlą į keturias dalis ( bus keturi sluoksniai).
4) Iškočiojame gerai vieną lakštą.
5) Klojame jį į skardą, išteptą sviestu ir pabarstytą džiūvėsėliais.
6) Obuolius nulupame supjaustome nedideliais gabaliukais, pabarstome cukrum ir cinamonu.
7) Užberiam obuolių masės ant pirmojo lakšto.
8) Klojame antrą lakštą ir vėl obuoliukus, trečią ir vėl obuoliukus, ir ketvirtą.
9) Patepam sviestu ir kepam kokias 45 min.
10) Skanaus!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Tinginys su riešutais
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Meduoliukas
-
Slyvinis
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Slyvų pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Sūrio pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
Skanus obuolių pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui:
8 obuolių,
cinamono,
cukraus.
1) Kiaušinį išplakame su druska, cukrumi, grietine, sviestu (lydytu).
2) Beriame miltus ir minkome.
3) Išminkę padaliname tešlą į keturias dalis ( bus keturi sluoksniai).
4) Iškočiojame gerai vieną lakštą.
5) Klojame jį į skardą, išteptą sviestu ir pabarstytą džiūvėsėliais.
6) Obuolius nulupame supjaustome nedideliais gabaliukais, pabarstome cukrum ir cinamonu.
7) Užberiam obuolių masės ant pirmojo lakšto.
8) Klojame antrą lakštą ir vėl obuoliukus, trečią ir vėl obuoliukus, ir ketvirtą.
9) Patepam sviestu ir kepam kokias 45 min.
10) Skanaus!!!
Komentarai (22)
-
Dalia
2013-12-17 00:04
Labai skanu:-D
-
Eglė
2011-09-10 17:43
viskas čia gaunasi tikrai :) kam nesigauna 4 sluoksniai, gal kepate didesnėse skardose, nes man 4 sluoksniam tešlos buvo kaip tik(kepiau apvalioje, apie 20-30 cm skersmens skardoje).
-
zivile
2010-08-08 20:03
pats megstamiausias obuoliu pyragas , tikrai gardus :super: kepiau ne karta :) einu ir dabar issikepsiu
-
RTY
2010-01-13 20:11
NIAM NIAM
-
576
2010-01-13 20:10
ATRODO SKANIAI :super: :super: :super: :super:
-
576
2010-01-13 20:10
atrodo skaniai
-
agnute
2009-12-04 10:35
viskas cia gaunasi , na ir nemoksos esat %-)
-
Baubas
2009-12-03 18:51
as taj galvoju kad iki 4 sluoksniu kaip iki maskvos nes dariau 2 kart daugiau ir isejo tik 2 slluoksniai
-
genute
2009-11-13 09:34
nesuprantu is tiek kas tengali issiminkyt kiek tos teslos gaunas?????? kokie 4 sluoksniai???? nieko nesuprantu!!!!!
-
jena
2009-11-05 09:18
speju tas baltas tai toks teslos sluoksnis...