
Traškūs žagarėliai
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | kefyras |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek, kad šiek tiek kočiotųsi tešla, bet būtų ne per kieta) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | cukraus pudra (pabarstymui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka. Labai plonai nekočiojam, tada su peiliu pjaustome norimo dydzio juostelėmis ir dedame į verdantį aliejų. Iškepus nusausiname aliejų ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Bounty"
-
Bananų duonelė
-
Morkų pyragas su ananasų gabaliukais
-
Sėlenų duona
-
Morkų pyragas
-
Citrininiai keksiukai
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Sūrio tortas
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Ingos pyragas
-
Naminė duona su saulėgrąžomis
-
Piršteliai su kmynais
-
Velykiniai lizdeliai
-
Moliūgo keksas su vyšniomis
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Sausainiai
-
Obuolių tarta
-
Kepenėlių duona
Traškūs žagarėliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kefyras,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Kvietiniai miltai, tiek, kad šiek tiek kočiotųsi tešla, bet būtų ne per kieta
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra, pabarstymui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka. Labai plonai nekočiojam, tada su peiliu pjaustome norimo dydzio juostelėmis ir dedame į verdantį aliejų. Iškepus nusausiname aliejų ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
Inga
2011-04-21 12:22
Susper super super, paprasta ir skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...