![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Traškūs žagarėliai
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | kefyras |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek, kad šiek tiek kočiotųsi tešla, bet būtų ne per kieta) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | cukraus pudra (pabarstymui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka. Labai plonai nekočiojam, tada su peiliu pjaustome norimo dydzio juostelėmis ir dedame į verdantį aliejų. Iškepus nusausiname aliejų ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su rikota
-
Vafliniai krepšeliai
-
Duonos laukas
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Migdolinės bandelės
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Sausainiai
-
Vaisinis bananų - mandarinų tortas
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Aguonų vyniotinis
-
Keksas
-
Obuolių pyragas
-
Balta sluoksniuota duona
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Ledai vafliuose
-
Šokoladinė tarta su kriaušėmis
-
Tortas Voratinklis
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Miltinės spurgos
Traškūs žagarėliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kefyras,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Kvietiniai miltai, tiek, kad šiek tiek kočiotųsi tešla, bet būtų ne per kieta
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra, pabarstymui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka. Labai plonai nekočiojam, tada su peiliu pjaustome norimo dydzio juostelėmis ir dedame į verdantį aliejų. Iškepus nusausiname aliejų ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
Inga
2011-04-21 12:22
Susper super super, paprasta ir skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...