
Vasariškas obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų | miltai |
6 vienetai | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | sviestas |
100 gramų | rudasis cukrus |
120 gramų | cukrus |
25 gramai | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | malto muskato |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Paruošk tešlą: kambario temperatūros sviestą išsuk su cukrumi, sukdama po vieną sudėk trynius, suberk miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyk tešlą.
2.
Išklok tešla apvalią kepimo formą. Pasilik šiek tiek tešlos pyrago papuošimui.
3.
Obuolius nuplaukite, nulupkite žievelę ir supjaustykite smulkiomis skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
4.
Sumaišyk cukrų, cinamoną, muskatą, sviestą su obuoliais ir dailiai juos išdėliok pyrago centre. Papuošk pyragą tešlos juostelėmis. Jas patepk išplaktu kiaušinio baltymu.
5.
Kepk iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krokodilas
-
Pyragas su kriaušėmis
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Karamelinis obuolių pyragas su ledais
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Šimtalapis su meile
-
Purus obuolių pyragas
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Traškius
-
Gaivusis pyragas
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Šokoladinis biskvitas
-
Varškės "Extazy"
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Baklava
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Čigonų plokštainis
Vasariškas obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Miltai,
500 gramų -
Obuoliai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
200 gramų -
Rudasis cukrus,
100 gramų -
Cukrus,
120 gramų -
Cinamonas,
25 gramai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinų sultys
- Maltas muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gabrielė
Gaminimo eiga:
Paruošk tešlą: kambario temperatūros sviestą išsuk su cukrumi, sukdama po vieną sudėk trynius, suberk miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyk tešlą.
Išklok tešla apvalią kepimo formą. Pasilik šiek tiek tešlos pyrago papuošimui.
Obuolius nuplaukite, nulupkite žievelę ir supjaustykite smulkiomis skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
Sumaišyk cukrų, cinamoną, muskatą, sviestą su obuoliais ir dailiai juos išdėliok pyrago centre. Papuošk pyragą tešlos juostelėmis. Jas patepk išplaktu kiaušinio baltymu.
Kepk iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...