
Vasariškas obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų | miltai |
6 vienetai | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | sviestas |
100 gramų | rudasis cukrus |
120 gramų | cukrus |
25 gramai | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | malto muskato |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Paruošk tešlą: kambario temperatūros sviestą išsuk su cukrumi, sukdama po vieną sudėk trynius, suberk miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyk tešlą.
2.
Išklok tešla apvalią kepimo formą. Pasilik šiek tiek tešlos pyrago papuošimui.
3.
Obuolius nuplaukite, nulupkite žievelę ir supjaustykite smulkiomis skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
4.
Sumaišyk cukrų, cinamoną, muskatą, sviestą su obuoliais ir dailiai juos išdėliok pyrago centre. Papuošk pyragą tešlos juostelėmis. Jas patepk išplaktu kiaušinio baltymu.
5.
Kepk iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguoninis biskvitas
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Kokosinis pyragas
-
Kalėdinė eglutė
-
Braškių pyragas
-
Saldus pyragas
-
Paprastas pyragas su abrikosų džemu
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Kakavinis varškės pyragas
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas su chalva
-
Morkų meduolis
-
Skanus obuolių pyragas
-
Trupiniuotis
-
Pyragas su persikais
-
Pyragas Velykoms
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Aguonų keksas
-
Karamelinis obuolių pyragas su ledais
-
Napoleonas
Vasariškas obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Miltai,
500 gramų -
Obuoliai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
200 gramų -
Rudasis cukrus,
100 gramų -
Cukrus,
120 gramų -
Cinamonas,
25 gramai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinų sultys
- Maltas muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gabrielė
Gaminimo eiga:
Paruošk tešlą: kambario temperatūros sviestą išsuk su cukrumi, sukdama po vieną sudėk trynius, suberk miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyk tešlą.
Išklok tešla apvalią kepimo formą. Pasilik šiek tiek tešlos pyrago papuošimui.
Obuolius nuplaukite, nulupkite žievelę ir supjaustykite smulkiomis skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
Sumaišyk cukrų, cinamoną, muskatą, sviestą su obuoliais ir dailiai juos išdėliok pyrago centre. Papuošk pyragą tešlos juostelėmis. Jas patepk išplaktu kiaušinio baltymu.
Kepk iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...