Išdarinėta višta supjaustoma.
Į keptuvę sudedama vištienos gabaliukus, apibarstoma druska, užberiama nemaltų pipirų, užpilama karšto sultinio ar vandens, kad pusiau apsemtų, ir uždengta šutinama 50 min. Baigiant šutinti, suberiami žalieji žirneliai, supilama grietinė, sudedamas sviestas. Tiekiama užpilta skysčiu, kuriame šuto. Atskirai duodama šviežių daržovių salotų.
Vištiena, šutinta su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | sultinys |
500 gramų | vištiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Keptos ančiukų kulšelės
- Kiniški sparneliai
- Kiaulienos kepsneliai su majonezu
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Kepta višta su obuoliais
- Troškinta antis su daržovėmis
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Vištienos filė šašlykai
- Vištienos kepsneliai
- Kepsneliai su slyvomis
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Kepenėlių blyneliai
- Vištienos apkepas su obuoliais
Vištiena, šutinta su daržovėmis
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Kvapieji pipirai
-
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Druska
-
Sultinys,
1 stiklinė -
Vištiena,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta višta supjaustoma.
Į keptuvę sudedama vištienos gabaliukus, apibarstoma druska, užberiama nemaltų pipirų, užpilama karšto sultinio ar vandens, kad pusiau apsemtų, ir uždengta šutinama 50 min. Baigiant šutinti, suberiami žalieji žirneliai, supilama grietinė, sudedamas sviestas. Tiekiama užpilta skysčiu, kuriame šuto. Atskirai duodama šviežių daržovių salotų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
kulinare
2011-05-06 20:08
o mesyte nereikia apkepti pries tai kai su darzovem tusinti? :atsiprasau: :nezinau: :galvoju:
-
marius
2009-12-31 11:26
mmmmm skanumelis :super: :super: :super:
-
vilma dziugaite
2009-04-12 18:10
tureetu but skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...