Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.

Žagarėliai 2
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
15 gramų | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | degtinė |
200 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sezamo gardumynas
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Tortas “Snickers”
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Grūdėtoji duona
-
Lapeliai su įdaru
-
Pascha
-
Daniški pyragėliai
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Kalėdinė eglutė
-
Obuolių pyragas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Pyragas su varške Velykoms
-
Pertepti karameliai vafliai
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Braškių svajonė
-
Sausainiai su migdolais
-
Obuolių pyragas
Žagarėliai 2
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Margarinas,
15 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Auksiux
2009-10-02 13:38
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMKAIP GARDU :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...