Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Žagarėliai 2
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
| 15 gramų | margarinas |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | degtinė |
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su grybais
-
Skanūs sausainėliai
-
Velykų pyragas
-
Kaimiškas pyragas
-
Mikro keksiukai
-
Kaimiški džiūvėsėliai
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Šokoladinė suflė
-
Kopūstų tortas
-
Šokoladinis pyragas
-
Šokoladiniai sausainiai su kokosu
-
Abrikosų pyragas
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Pikantiškas daržovių pyragas
-
Sviestiniai sausainiai
-
Ryžių pyragas su silke
-
Medaus ir kriaušių pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Duona su svogūnais
Žagarėliai 2
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Margarinas,
15 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Auksiux
2009-10-02 13:38
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMKAIP GARDU :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
