Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.

Žagarėliai 2
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
15 gramų | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | degtinė |
200 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūpių miltų duona
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Margi keksiukai
-
Keksas su razinomis
-
Naminė balta duona
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
Kokosiniai sausainiai
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Gerdos obuolių pyragas
-
Vaisinis varškinukas
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Lengvai padaromi purūs žagarėliai
-
Sausainiai "Sveikuoliukai"
-
Šokoladiniai biskvitai
-
Šokoladinis tortukas
-
Pyragas su riešutais
-
Česnakinė duona
Žagarėliai 2
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Margarinas,
15 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Auksiux
2009-10-02 13:38
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMKAIP GARDU :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...