Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Žagarėliai 2
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
15 gramų | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | degtinė |
200 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas su sviestiniu kremu
- Tinginys
- Sezamo sausainiai
- Velniški keksiukai su ganašo kremu
- Obuolių pyragas su meile
- Napoleonas
- Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
- Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Bandelės vasaros užkandžiams
- Trapūs ryžių miltų sausainiai
- Keksas x 2
- Balta duona su čiobreliais
- Pyragas "Auksinė žuvelė"
- Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
- Varškės pyragas
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Sausainiai „Širdutės“
- Mini sausainėliai
Žagarėliai 2
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Margarinas,
15 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Auksiux
2009-10-02 13:38
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMKAIP GARDU :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...