Žagarėliai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 450 gramų | miltai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 140 gramų | cukrus |
| 140 gramų | grietinė |
| šiek tiek | cukraus pudra |
| 1 gramas | soda |
| šiek tiek | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, įdėti su soda sumaišytos grietinės, miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkyti tešlą.
2.
Paruoštus žagarėlius dėti į įkaitintą aliejų ir virti tol, kol paruduos.
3.
Paskui sudėti į indą ir apibarstyti cukrumi, kai atauš - cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Firminis mamos persikų pyragas
-
Jogurtinis keksas su raudonųjų arba juodųjų serbentų kremu
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Kalėdinis tortas
-
Dešrelių pynė
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Obuolių pyragas
-
Sotus pyragas su vištiena
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Moliūgo keksas su vyšniomis
-
Danutės varškės pyragas
-
Jogurtinis obuolių pyragas
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Bananų pyragas
-
Vyniotinis su braškine uogiene
-
Spurgos su vyšniomis
Žagarėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
450 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
140 gramų -
Grietinė,
140 gramų - Cukraus pudra
-
Soda,
1 gramas - Aliejus
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, įdėti su soda sumaišytos grietinės, miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkyti tešlą.
Paruoštus žagarėlius dėti į įkaitintą aliejų ir virti tol, kol paruduos.
Paskui sudėti į indą ir apibarstyti cukrumi, kai atauš - cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Hey
2018-06-30 20:19
Uzskaitau visai skaniai gavosi, Aciu uz recepta
-
ALBINA
2017-11-27 22:41
Aciu.Skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
