
Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Manų košės kukuliai
-
Moliūgų košė su medumi
-
Morkų ir bulvių košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Manų košė su moliūgu
-
Avižinės košės apkepas
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Bulviškienė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Desertinė grikių košė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Puri ryžių košė
-
Moliūginė košė
-
Žirnių tyrė
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...