
Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Citrininiai ryžiai
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Smaližių avižinė košė
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Virti žirniai
-
Manų košė su moliūgu
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Kukurūzų košė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Manų košė su riešutais
-
Bulviškienė
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Kepti obuoliai
-
Grikių košė su grybais
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Grikių košė su sūriu
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...