Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Bulvių kukuliai
- Grikių plovas su vištiena
- Avižinė košė
- Skani manų košė
- Bulvių košė su grybais
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Karamelinė košė
- Perlinių kruopų košė
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Manų košė su bananais
- Itališka manų kruopų sriuba
- Moliūgų ir obuolių košė
- Skani bulvių košė
- Vaikiška tyrelė
- Smaližių avižinė košė
- Žirnienė su grybais
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...