
Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi makaronų košė
-
Desertinė grikių košė
-
Manų košė
-
Graikiškos bulvės
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Bulvių košė su varške
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Kukurūzų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Skani avižinė košė
-
Bulvių kukuliai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Bulvių košė su sūriu
-
Kepti ryžiai
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Manų košė su vaisiais
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...