![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių rizotas
-
Vaikiška tyrelė
-
Grikiai su vištiena
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Rytietiškas rizotas
-
Grikių košė su grybais
-
Bulvių košė su vištiena
-
Pieniška ryžių košė
-
Ruginė košė
-
Grikių gėlės
-
Grikiai termose
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Šventinis grikių rizotas
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Moliūginė košė
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...