
Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Linksmoji bulvių košė
-
Citrininiai ryžiai
-
Vaikiška tyrelė
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Moliūgų košė
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Pieniška ryžių košė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Smaližių avižinė košė
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Sorų kruopų košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Manų apkepas su razinomis
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Ryžių košė su cukinija
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...