Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
| 2000 gramų | obuoliai |
| 1000 gramų | moliūgai |
| 1000 gramų | apelsinų |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su bulvių koše
-
Ryžių košė su cukinija
-
Avižinės košės pudingas
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Manų košė su vaisiais
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Morkų ir bulvių košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Vaikiška tyrelė
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Moliūgų košė
-
Bulvių košė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Žirnių tyrė
-
Desertinė avižinė košė
-
Moliūgų-obuolių džemas
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
