
Aviečių pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
240 gramų | spelta šviesūs miltai |
100 gramų | sviestas |
240 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
200 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
2.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
3.
Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Aguonų vyniotinukai
-
Aguonų pyragas su puta
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Keptas Tinginys
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Svogūnų pyragas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
-
Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
-
Vyniotinis su braškine uogiene
-
Trupinių skanėstas
-
Pyragas su varške
-
Obuolių pyragas be tešlos
-
Mėlynių pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Mielinės tešlos pyragas
-
Varškės pyragas su vyšniomis
Aviečių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Spelta šviesūs miltai ,
240 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
240 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Avietės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...