
Baravykai svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai (kepurėlės) |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškinti agurkai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Šutintas karosas
-
Šutintas karšis
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinta žuvis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinta vištiena
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Plovas su baklažanais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Piene virta menkė
-
Žuvies filė
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
Baravykai svogūnų padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, kepurėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (7)
-
rimantasxxl
2011-01-23 10:44
jei jau kepurėlės,tai kepti svieste išvolijus miltuose su pipirais ir druska ir pamerkus į kiaušinio plakinį.
-
Granata69
2009-08-04 16:24
niam niam :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...