Baravykai svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai (kepurėlės) |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos cukinijos su pomidorais
- Ryžiai su kiaušiniais
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Kelmučių kotletukai
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Vegetariškas troškinukas
- Daržovių troškinys
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Piene virta menkė
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Šutintas ungurys
- Troškinta žuvis su morkomis
- Vištienos kamuoliukai
Baravykai svogūnų padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, kepurėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (7)
-
rimantasxxl
2011-01-23 10:44
jei jau kepurėlės,tai kepti svieste išvolijus miltuose su pipirais ir druska ir pamerkus į kiaušinio plakinį.
-
Granata69
2009-08-04 16:24
niam niam :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...