Baravykai svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai (kepurėlės) |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Spageti su alyvuogėmis
- Jūros gėrybių mišinys
- Avižinių dribsnių plovas
- Sojos troškinys
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Daržovių troškinys su makaronais
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Troškinti pievagrybiai
- Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
- Jūros lydeka Graikiškai
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Troškinti žiediniai kopūstai
- Troškinta žuvis
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Troškintas ungurys
- Višta, troškinta su česnaku
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Troškinti salierai
Baravykai svogūnų padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, kepurėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (7)
-
rimantasxxl
2011-01-23 10:44
jei jau kepurėlės,tai kepti svieste išvolijus miltuose su pipirais ir druska ir pamerkus į kiaušinio plakinį.
-
Granata69
2009-08-04 16:24
niam niam :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...