
Baravykai svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai (kepurėlės) |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti brokoliai
-
Šutintas upėtakis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Citrininiai ryžiai
-
Trinta bulvienė
-
Žuvies troškinys
-
Troškinti kalmarai
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškinti kazlėkai
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Piene virta menkė
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Troškinta vištiena
-
Šutintos morkos su žirneliais
Baravykai svogūnų padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, kepurėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (7)
-
rimantasxxl
2011-01-23 10:44
jei jau kepurėlės,tai kepti svieste išvolijus miltuose su pipirais ir druska ir pamerkus į kiaušinio plakinį.
-
Granata69
2009-08-04 16:24
niam niam :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...