Baravykai svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | baravykai (kepurėlės) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Kelmučių kotletukai
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Šutintas karšis
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Pomidorai su svogūnais
-
Troškinta lydeka
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Karpis, šutintas aluje
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Midijų troškinys su daržovėmis
Baravykai svogūnų padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, kepurėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (7)
-
rimantasxxl
2011-01-23 10:44
jei jau kepurėlės,tai kepti svieste išvolijus miltuose su pipirais ir druska ir pamerkus į kiaušinio plakinį.
-
Granata69
2009-08-04 16:24
niam niam :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
