Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.

Šutintas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
5 vienetai | baravykai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | obuolių sultys |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 kilogramas | ungurys |
1 stiklinė | majonezas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariškas troškinukas
-
Žuvies troškinys
-
Šutintas karosas
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Pomidorai su svogūnais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Sojos troškinys su paprika
-
Kopūstų troškinys
-
Troškintos voveraitės
-
Piene virta menkė
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Vištienos kamuoliukai
-
Troškinti kazlėkai
-
Sojos troškinys
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškinti kopūstai
-
Troškinti svogūnai su riebalais
Šutintas ungurys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Obuolių sultys,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Ungurys,
1 kilogramas -
Majonezas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...