Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.

Šutintas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
5 vienetai | baravykai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | obuolių sultys |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 kilogramas | ungurys |
1 stiklinė | majonezas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Trinta bulvienė
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Porai su ryžiais
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Įdarytos kaliaropės
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Žuvies filė
-
Sojos troškinys su paprika
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Sojos troškinys
-
Bulvių guliašas
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškinti burokėliai
-
Keptos bulvės su grybais
Šutintas ungurys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Obuolių sultys,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Ungurys,
1 kilogramas -
Majonezas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...