Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.

Šutintas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
5 vienetai | baravykai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | obuolių sultys |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 kilogramas | ungurys |
1 stiklinė | majonezas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Šutintas karosas
-
Troškinti porai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Plovas
-
Gardus daržovių troškinys
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Piene virta menkė
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Risoto "Al Baloro"
-
Keptos bulvės su grybais
-
Grybų troškinys
-
Troškintas ungurys
Šutintas ungurys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Obuolių sultys,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Ungurys,
1 kilogramas -
Majonezas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...